Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» παρέχει τη δυνατότητα σε 15 ενδιαφερόμενους που είτε επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους οικοτεχνία, είτε έχουν ήδη οικοτεχνία και θέλουν να την εξελίξουν, να συμμετέχουν σε πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης που θα τους παρέχει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και οικονομική υποστήριξη για να πετύχουν το στόχο τους.

Στο πλαίσιο της δράσης «Αγροανέλιξη Οικοτεχνία», οι συμμετέχοντες θα καταρτιστούν σχετικά με τις νομικές προδιαγραφές, τα τεχνικά και υγειονομικά θέματα δημιουργίας μιας οικοτεχνίας, την ανάπτυξη και προώθηση προϊόντων, καθώς και τους όρους και τις διαδικασίες λειτουργίας του λιανικού εμπορίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος θα υποστηρίζονται στο να αναπτύξουν την οικοτεχνική μονάδα και τα προϊόντα τους βήμα-βήμα από ειδικούς επαγγελματίες και επιστήμονες του κλάδου.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν χρηματοδότηση για να υποστηριχθούν στην υλοποίηση του επιχειρηματικού τους σχεδιασμού.

Το πρόγραμμα αφορά τους κατά κύριο επάγγελμα γεωργούς και κτηνοτρόφους που επιθυμούν να δώσουν υπεραξία στα προϊόντα τους μέσω της μεταποίησης, ενισχύοντας παράλληλα το εισόδημά τους και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο