Home / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός / Πριμ στο… πριμ από τον Αλαφούζο

Πριμ στο… πριμ από τον Αλαφούζο

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έταξε νέο έξτρα πριμ στους παίκτες για συνεχόμενες νίκες στα ματς με Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ένα κίνητρο για να «ξυπνήσει» τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ενόψει της συνέχειας και πριν από τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε σήμερα στο Κορωπί για να παρακολουθήσει την προπόνηση του «τριφυλλιού» και ανακοίνωσε ένα ευχάριστο στους ποδοσφαιριστές.

Ο κ. Αλαφούζος έταξε νέο πριμ, ξεχωριστό από το προηγούμενο που έχει υποσχεθεί για το πρωτάθλημα, το οποίο αφορά νίκες σε μια σειρά από παιχνίδια. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα βάλουν στις τσέπες τους χρήματα αν νικήσουν Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα και κάνουν τέσσερις σερί επικρατήσεις (έχουν προηγηθεί αυτές με Λεβαδειακό και Πλατανιά), πριν από τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και στη συνέχεια Ολυμπιακό…

Είναι μια κίνηση, προκειμένου οι παίκτες να τα δώσουν όλα και να δημιουργηθεί ένα μικρό σερί νικών που θα φτιάξει και το κλίμα, αλλά και θα δώσει περισσότερη ηρεμία στην ομάδα.

πηγή sport fm

About m bonsu