Home / Ειδήσεις / Πληροφορίες για κρούσμα κοροναϊού στην Υπηρεσία Ασύλου

Πληροφορίες για κρούσμα κοροναϊού στην Υπηρεσία Ασύλου

Στην Υπηρεσία Ασύλου, στη λεωφόρο Κατεχάκη βρέθηκε η κάμερα του MEGA, όπου αρκετά είναι τα άτομα που έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί, προκειμένου να πάρουν το σχετικό έγγραφο που θα τους χαρακτηρίζει ως «πρόσφυγες».
Η κατάσταση που διαμορφώνεται καθημερινά στο σημείο, με δεκάδες κόσμου να συνωστίζονται σε μεγάλες ουρές, για να δουν αν πληρούν τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστούν πρόσφυγες. Σήμερα, ωστόσο, οι συνθήκες είναι καλύτερες, καθώς τα άτομα που έχουν συγκεντρωθεί δεν είναι πολλά.

Σημειώνεται ότι όλη η διαδικασία μπορεί να γίνει και διαδικτυακά, ωστόσο οι περισσότεροι εκ των μεταναστών δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα πολλές φορές να γίνονται έρμαια δικηγόρων και ΜΚΟ που τους εκμεταλλεύονται.

Πληροφορίες για κρούσμα κοροναϊού

Σημειώνεται ότι υπάρχει πληροφορία για ύποπτο κρούσμα κοροναϊού στην Υπηρεσία Ασύλου, κάτι που δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί.

Την ίδια ώρα, ο ΕΟΔΥ ξεκινά από σήμερα ένα πρόγραμμα στις λέσχες φιλίας του Δήμου Αθηναίων, όπου φιλοξενούνται άστεγοι και τοξικοεξαρτημένοι.

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε και στην πλατεία Βικτωρίας, καταγράφοντας τριτοκοσμικές εικόνες, με οικογένειες ολόκληρες με βρέφη να κοιμούνται στην πλατεία.

Καθώς ο δήμος πρέπει να καθαρίσει την πλατεία, ο υπάλληλος του δήμου τους ξυπνούσε για να φύγουν από το σημείο, φαινόμενο που είναι καθημερινό.

Πηγή

About ingr