Home / Προτεινόμενα / «Πλήρωσε» για post στο Instagram ανώτατο στέλεχος της Estee Lauder

«Πλήρωσε» για post στο Instagram ανώτατο στέλεχος της Estee Lauder

Τον μπελά του βρήκε o πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της Estee Lauder, Τζον Ντέμσι, ο οποίος τέθηκε σε άδεια άνευ αποδοχών εξαιτίας δημοσίευσης στον λογαριασμό του στο Instagram.
Στο επίμαχο post ο Ντέμσι χρησιμοποιούσε ρατσιστική έκφραση και αστειευόταν για τον κορωνοϊό στον προσωπικό του λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η δημοσίευση συνοδευόταν από φωτογραφία με ένα ψεύτικο εξώφυλλο βιβλίου για τη δημοφιλή παιδική σειρά «Sesame Street».

Η επίμαχη δημοσίευση δεν εμφανίζεται πια στον λογαριασμό του στελέχους της Estee Lauder, ο οποίος έχει πάνω από 73.000 ακολούθους στο Instagram. Συνήθως δημοσιεύει φωτογραφίες από τις μάρκες MAC Cosmetics και Clinique, οι οποίες ανήκουν στην Estee Lauder, καθώς και διάφορα memes.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Demsey (@jdemsey)

 
 
«Ο Τζον Ντέμσι τέθηκε άμεσα σε άδεια άνευ αποδοχών λόγω περιεχομένου που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram. Το περιεχόμενο αυτό δεν συνάδει με τις αξίες των εταιρειών της Estee Lauder» ανέφεραν σε εσωτερική ενημέρωση οι επικεφαλής της, σύμφωνα με την Wall Street Journal.
Στις αρμοδιότητες του 65χρονου Ντέμσι περιλαμβάνεται η επιτήρηση μια σειρά από brands, όπως MAC Cosmetics, Clinique, Too Faced και Smashbox.
Αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός πως ήταν η καταλυτική η συμβολή του για την επιστράτευση μια σειρά από Αφροαμερικανίδες σταρ, όπως η Rihanna και η Mary J. Blige, για την προώθηση των προϊόντων της MAC.
Άρχισε να εργάζεται για τον «κολοσσό» της ομορφιάς το 1991 και το 2015 έγινε πρόεδρος της εκτελεστικής ομάδας. Η αμοιβή του ξεπερνά τα 9,6 εκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Estee Lauder, ο Ντέμσι τέθηκε σε άδεια άνευ αποδοχών από τις 22 Φεβρουαρίου.
moneyreview.gr
Διαβάστε επίσης:
Alibaba: Απέλυσε υπάλληλο που είχε καταγγείλει τον προϊστάμενό της για βιασμό
O CEO που απολύθηκε, επειδή έκανε χρήση LSD
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News

Πηγή

About moneyreview