Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Πλήγμα για τους Γουόριορς, εκτός για 15 μέρες ο Κάρι
Πλήγμα για τους Γουόριορς, εκτός για 15 μέρες ο ΚάριΥπέστη ζημιά στους συνδέσμους Αθήνα Άσημα ήταν τα νέα για τον Στεφ Κάρι, άλλα και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αφού ο 28χρονος σούπερ σταρ θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο έγκυρος στα θέματα του ΝΒΑ, Σαμ Αμίκ. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έχει ...

Πλήγμα για τους Γουόριορς, εκτός για 15 μέρες ο Κάρι

Πλήγμα για τους Γουόριορς, εκτός για 15 μέρες ο Κάρι

Υπέστη ζημιά στους συνδέσμους

Αθήνα
Άσημα ήταν τα νέα για τον Στεφ Κάρι, άλλα και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αφού ο 28χρονος σούπερ σταρ θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο έγκυρος στα θέματα του ΝΒΑ, Σαμ Αμίκ.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους στο γόνατο και η θεραπεία τους θα διαρκέσει τουλάχιστον 15 μέρες.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει όλους τους υπόλοιπους αγώνες των προημιτελικών των πλέι οφ της σειράς με τους Ρόκετς (οι Γουόριορς προηγούνται με 3-1), καθώς και τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών εφόσον προκριθούν.

Βέβαια δεν αποκλείεται να χάσει περισσότερους αγώνες αφού όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της αποθεραπείας του.

Newsroom ΔΟΛ


Πηγή: http://sportsite.gr/%CF%80%CE%BB%CE%AE%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-15-%CE%BC/

About totritomati