Home / Πρόσωπα / «Παριστάνετε τους κόκορες, αλλά είστε κότες»…(βιντεο)

«Παριστάνετε τους κόκορες, αλλά είστε κότες»…(βιντεο)

kota_avgi-voutsina1

Το βίντεο με την γυναίκα που πέταξε κότα στο Μαξίμου την ώρα της συνάντησης Τσίπρα-Μητσοτάκη. Φορούσε μια μαύρη μπλούζα που έγραφε: «Παριστάνετε τους κόκορες, αλλά είστε κότες»…

Απίστευτο περιστατικό στο Μαξίμου, πριν συναντηθούν ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Πώς βρέθηκε εκεί μια λευκή κότα Ένα ευτράπελο είχαμε στο Μαξίμου λίγο πριν τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Μια γυναίκα που φορούσε μια μαύρη μπλούζα που έγραφε: «Παριστάνετε τους κόκορες, αλλά είστε κότες» πέταξε μια κότα στο χώρο αιφνιδιάζοντας τους φρουρούς….

Η κότα έκοβε βόλτες, την ώρα που έφτανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. …

kota1-300x400

Η γυναίκα προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος καθώς σε ένδειξη διαμαρτυρίας άνοιξε ένα χαρτόκουτο και πέταξε μια ζωντανή κότα στο προαύλιο χώρο του Μαξίμου….

Η γυναίκα που πέταξε την κότα ονομάζεται Αυγή Βουτσίνα και έχει προχωρήσει και στο παρελθόν σε

ανάλογες ενέργειες εκφράζοντας την αντίθεση της στην κυβερνητική πολιτική….

avgi-voutsina-400x400

Η Αυγή Βουτσινά ανέβασε φωτογραφία στον λογαρισμό της στο Facebook φορώντας μια μπλούζα που έγραφε: «Παριστάνετε τους κόκκορες αλλά είστε κότες». Έγραψε επίσης ότι βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος γιατί όπως λέει, έριξε «μια κότα ζωντανή στο Μέγαρο Μαξίμου»….

4087dfa5357352071fa6b1837f96a65e

About totritomati