Home / Ειδήσεις / ΠΑΟΚ : Το μυαλό στον Ατρόμητο για το δύο στα δύο

ΠΑΟΚ : Το μυαλό στον Ατρόμητο για το δύο στα δύο

Ο Δικέφαλος από την Τετάρτη (16/9) το πρωί γύρισε σελίδα και εστίασε την προσοχή του στο παιχνίδι που έρχεται και είναι αυτό με τον Ατρόμητο και πάλι στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ, που μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ, θέλει να κάνει το 2Χ2 με αντίπαλο την ομάδα του Περιστερίου.

Η ψυχολογία των παικτών του Αμπέλ Φερέιρα είναι στο ζενίθ με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναμένεται να επισημάνει στη σημερινή προπόνηση τους κινδύνους που κρύβει το αυριανό παιχνίδι σε περίπτωση που το αντιμετωπίσουν υπεροπτικά. Οι Ασπρόμαυροι, τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της χρονιάς θα έχουν δύο, αλλά και τρία καρπούζια (Ευρώπη πρωτάθλημα κύπελλο) στα χέρια τους κι αν θέλουν να τα κρατήσουν σφιχτά θα πρέπει να είναι σε μια διαρκεί ετοιμότητα.

Στο τεχνικό τιμ υπάρχει μια ανησυχία από τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια που έχουν δώσει οι Θεσσαλονικείς. Σίγουρα κάποιοι ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο θα πάρουν ανάσες, ενώ κάποιοι άλλοι θα επιστρέψουν στην 11αδα όπως ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για να γίνει και πιο επιθετικό το σχήμα της ομάδας.

Το ευχάριστο για τον 42χρονο τεχνικό του ΠΑΟΚ είναι πως δεν έχει κάποια προβλήματα από τραυματισμού από την αναμέτρηση με την Μπενφίκα.

Πηγή

About ingr