Home / Αθλητισμός / Παίκτης του NBA κινδυνεύει μέχρι και με 25 χρόνια φυλάκισης

Παίκτης του NBA κινδυνεύει μέχρι και με 25 χρόνια φυλάκισης

Πολύ άσχημες είναι οι εξελίξεις για τον παίκτη των Ατλάντα Χοκς, Μάικ Σκοτ, ο οποίος κινδυνεύει μέχρι και με 25 χρόνια φυλάκισης μετά τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που βρέθηκαν στον αυτοκίνητο του, στις 30 Ιουλίου, και οδήγησαν στη σύλληψη αυτού και του αδερφού του.

Όπως αναφέρει το «Vivlamore» ο Σκοτ πλήρωσε τα 8.100 δολάρια της εγγύησης και πλέον περιμένει να οριστεί δικάσιμος με τον κίνδυνο για 25 χρόνια φυλάκισης να είναι έντονος.

Συγκεκριμένα λοιπόν όπως αναφέρει το κανάλι «Fox 5» της Ατλάντα, ο 27χρονος παίκτης ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αδερφός του, Άντον Σκοτ, όταν η αστυνομία τους έκανε νόημα να σταματήσουν, καθώς θεωρήθηκαν ύποπτοι, αφού ακολουθούσαν από πολύ κοντά ένα άλλο αυτοκίνητο.

Εκείνοι δεν υπάκουσαν στις εντολές και έτσι ξεκίνησε μια καταδίωξη, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο. Τότε τα αδέρφια Σκοτ παραδέχτηκαν την κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν 35,2 γραμμάρια Μαριχουάνα καθώς και 10,9 γραμμάρια MDMA (γνωστό και ως έκσταση).

Ο πάουερ φόργουορντ των Χοκς αγωνίστηκε πέρσι σε 68 αγώνες, μετρώντας 7,8 πόντους και 2,9 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα.

Όσον αφορά την ομάδα του, τους Χοκς, έχουν πλήρη γνώση της υπόθεσης, χωρίς να έχουν προχωρήσει σε ανακοινώσεις αφού περιμένουν τις εξελίξεις.

 

 

πηγή:http://sports.in.gr/basketball/international/article/?aid=1500018470#ref=latestarticles

About basilis progressive