Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Πήραν Ντενγκ οι Λέικερς!
21635Ο Λούολ Ντενγκ είναι το νέο «χτύπημα» των Λέικερς. Ο Βρετανός φόργουορντ συμφώνησε για τέσσερα χρόνια έναντι 72 εκατ. δολαρίων. Συνεχίζεται η αναδόμηση των Λέικερς στη μετα-Κόμπι Μπράιαντ εποχή. Μετά την επιλογή του Ίνγκραμ στο «2» του ντραφτ και την απόκτηση του Μοζγκόφ, οι «λιμνάνθρωποι», που θα έχουν πλέον στον πάγκο τους τον Λουκ Γουόλτον, ...

Πήραν Ντενγκ οι Λέικερς!

21635

Ο Λούολ Ντενγκ είναι το νέο «χτύπημα» των Λέικερς. Ο Βρετανός φόργουορντ συμφώνησε για τέσσερα χρόνια έναντι 72 εκατ. δολαρίων.

Συνεχίζεται η αναδόμηση των Λέικερς στη μετα-Κόμπι Μπράιαντ εποχή.

Μετά την επιλογή του Ίνγκραμ στο «2» του ντραφτ και την απόκτηση του Μοζγκόφ, οι «λιμνάνθρωποι», που θα έχουν πλέον στον πάγκο τους τον Λουκ Γουόλτον, συμφώνησαν με τον Λούολ Ντενγκ.

Ο Βρετανός φόργουορντ έδωσε τα χέρια με την ομάδα του LA για τέσσερα χρόνια έναντι 72 εκατ. δολαρίων.

Ο 31χρονος άσος με καταγωγή από το Σουδάν είχε αγωνιστεί από το 2004 μέχρι το 2014 στους Μπουλς κι εν συνεχεία σε Καβαλίερς και Χιτ. Με το Μαϊάμι είχε 12,3 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ κατά μέσο όρο.

Πηγή Sport-fm.gr


Πηγή: http://sportsite.gr/%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%B3%CE%BA-%CE%BF%CE%B9-%CE%BB%CE%AD%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%81%CF%82/

About Vassilis Batzis