Home / Ειδήσεις / Πάτρα: Σφραγίστηκε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη

Πάτρα: Σφραγίστηκε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη

Σφραγίστηκε σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη, μετά και τον σάλο που προκλήθηκε αφού μπήκαν -χωρίς άδεια-  σε αυτό οι δικηγόροι συγγενών της σπιτονοικοκυράς.

Αντιδράσεις για την “εισβολή” των δικηγόρων υπήρξαν και από την πλευρά του ζευγαριού.

Με απόφαση του Ειρηνοδικείου, απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την παραχώρηση των κλειδιών του σπιτιού στους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, θα καταθέσει αίτηση αποσφράγισης του σπιτιού, καθώς όπως επισημαίνει ο κ. Λέων εισήλθε νόμιμα στο ακίνητο.

Μάλιστα -όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που έχει αναλάβει την νομική υποστήριξη των συγγενών της σπιτονοικοκυράς- η κεντρική πόρτα της εισόδου του ακινήτου ήταν ανοικτή, παραβιασμένη και υπήρχαν εκατοντάδες λογαριασμοί στο πάτωμα. Συνεχίζοντας στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, η είσοδος του οροφοδιαμερίσματος ήταν επίσης ανοικτή και επικρατούσαν εικόνες λεηλασίας, με σπασμένη την κλειδαριά του διαμερίσματο,  ενώ εντός υπήρχαν κούτες με παιχνίδια και μια σχολική τσάντα, η οποία ανήκε στην 9χρονη.

Επίσης, σημειώνουν ότι «η μήνυση για κλοπή της τσάντας από τους συγγενείς είναι νόμω και ουσία αβάσιμη χαρακτηριζόμενη ως νομική αστειότητα και παταγώδη αποτυχία των νομικών παραστατών τους. Θα προσφύγουμε με εγκλήσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία εναντίον της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου και οποιουδήποτε άλλου παρεμποδίζει το έργο μας ως συνηγόρων των συγγενών της αείμνηστης Κούτρα Ευγ. Θεοδωροπούλου».

Πηγή: skai.gr

Ηράκλειο: Τέσσερα χρόνια φυλάκισης σε 23χρονο που ξυλοκόπησε τη μητέρα του
Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: «Δεν θεωρώ ότι υπήρχε βιασμός», κατέθεσε συναθλήτρια της καταγγέλουσας
Για νέο Εισαγγελέα για τον Άρειο Πάγο αποφασίζει η κυβέρνηση

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή

About skaigr