Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / Πάτησε Ελλάδα ο Στίγκερς

Πάτησε Ελλάδα ο Στίγκερς

Στην Αθήνα για λογαριασμό της Κηφισιάς ήρθε ο Ντάντε Στίγκερς, που δήλωσε ανυπόμονος για το ντεμπούτο του, απέναντι στην παλιά του ομάδα, τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντάντε Στίγκερς ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κηφισιάς και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να δώσει τον πρώτο του αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπου έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που γύρισα στην Ελλάδα και που θα αγωνιστώ με τη φανέλα της Κηφισιάς φέτος .Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα να γυρίσω στο παρκέ και χαίρομαι που η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Ακόμη ένα θετικό στοιχείο είναι ότι έχω υπάρξει συμπαίκτης με τους Λίνο Χρυσικόπουλο και Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη στον ΚΑΟΔ οπότε η προσαρμογή μου στην ομάδα θα είναι πιο εύκολη θεωρώ. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν», δήλωσε ο 33χρονος γκαρντ.

«Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα καλά προετοιμασμένος άρα και με μας θα είναι σίγουρα διαβασμένος.Ο κ. Μαρκόπουλος προπονεί σωστά την ομάδα και απ΄ότι θυμάμαι δίνει μεγάλη σημασία στα βίντεο πριν τους αγώνες. Θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά εύχομαι να κερδίσουμε», πρόσθεσε και κατέληξε: «Η Basket League είναι πάντα πολύ ανταγωνιστική με παίκτες υψηλού επιπέδου.Πιστεύω ότι για να κερδίσουμε παιχνίδια και για να παραμείνουμε στην κατηγορία πρέπει να είμαστε ενωμένοι , να παίζουμε καλή άμυνα και έξυπνο μπάσκετ».

πηγή sport fm

About m bonsu