Home / Ειδήσεις / «Πάμε Δανάη» με καλεσμένους – έκπληξη την επόμενη εβδομάδα

«Πάμε Δανάη» με καλεσμένους – έκπληξη την επόμενη εβδομάδα

Πρόσωπα – έκπληξη που θα συζητηθούν, φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα η Δανάη Μπάρκα στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη».

Η εκπομπή, η οποία πλέον θα ξεκινά στις 9.50 κάθε ημέρα, θα υποδεχθεί γνωστά πρόσωπα της επικαιρότητας που έχουν να πουν πολλά

Η αγαπημένη ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη θα είναι η καλεσμένη της Δευτέρας, ενώ την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, ο ηθοποιός Νίκος Κουρής θα πάρει θέση στον καναπέ της εκπομπής ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!

Την Τετάρτη, η παρουσιάστρια, ηθοποιός και πρώην μοντέλο, Μπέτυ Μαγγίρα μιλά για όλους και για όλα με την πάντα αφοπλιστική της ειλικρίνεια, ενώ την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου η ταλαντούχα, νέα ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα θα είναι η καλεσμένη της εκπομπής.

Η εβδομάδα  κλείνει με την Δανάη Μπάρκα να υποδέχεται στο στούντιο τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του  Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA , Παρασκευή ως Κυριακή,  Κατερίνα Παναγοπούλου, σε μία συνέντευξη εφ᾽ όλης της ύλης.

Συντονιστείτε καθημερινά στο Mega, δέκα λεπτά πριν από τις 10 το πρωί. Η Δανάη Μπάρκα σας κρατά συντροφιά και σας διασκεδάζει, με το εκρηκτικό της ταπεραμέντο.

Μαζί της βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα που σας κρατάει συντροφιά καθημερινά. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.

«Πάμε Δανάη!», είμαστε μαζί σου.

#pamedanai #neoprogramma #neoprogrammamega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Θάνος Κάππας

Αρχισυνταξία: Αγγελική Κωνσταντοπούλου

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Φίλιππος Βιστάκης

Πηγή

About ingr