Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Πάει ΝΒΑ ο ΜVP Σάριτς
21635Ο ΜVP του Προολυμπιακού τουρνουά του Τορίνο Ντάριο Σάριτς, μετά την συγκλονιστική πρόκριση της Εθνικής Κροατίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αποκάλυψε πως θα πάει στο ΝΒΑ και τους 76ερς. Ο Ντάριο Σάριτς προστίθεται στην μακρά λίστα των Ευρωπαίων που θα αγωνιστούν στο ΝΒΑ , αφού όπως όλα δείχνουν θα ενισχύσει το ρόστερ των 76ερς ...

Πάει ΝΒΑ ο ΜVP Σάριτς

21635

Ο ΜVP του Προολυμπιακού τουρνουά του Τορίνο Ντάριο Σάριτς, μετά την συγκλονιστική πρόκριση της Εθνικής Κροατίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αποκάλυψε πως θα πάει στο ΝΒΑ και τους 76ερς.

Ο Ντάριο Σάριτς προστίθεται στην μακρά λίστα των Ευρωπαίων που θα αγωνιστούν στο ΝΒΑ , αφού όπως όλα δείχνουν θα ενισχύσει το ρόστερ των 76ερς κάτι που αποκάλυψε μετά το τέλος του αγώνα Κροατία-Ιταλία και την επική πρόκριση της «Χρβάτσκα» μέσα στο σπίτι των Ιταλών.

Ο 22χρονος φόργουορντ θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως στην ηλικία του και μετά από τρία χρόνια στην Ευρωλίγκα, θα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Οι δηλώσεις του Ντάριο Σάριτς μετά την μεγάλη πρόκριση των Κροατών: «Θα επιστρέψω για λίγο στο σπίτι, θα συζητήσω με την οικογένεια μου και τον μάνατζερ μου και στη συνέχεια θα ταξιδέψω στις ΗΠΑ για λογαριασμό των 76ερς».

Eπιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας

Πηγή:Sport-fm.gr


Πηγή: http://sportsite.gr/%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B2%CE%B1-%CE%BF-%CE%BCvp-%CF%83%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%84%CF%82/

About Vassilis Batzis