Home / Γενικές ειδήσεις / Οops! H αποκάλυψη πρώην συνεργάτη της Μενεγάκη για τον γάμο της με τον Λάτσιο: «Μόλις τον παντρεύτηκε άλλαξε έγινε πιο…»

Οops! H αποκάλυψη πρώην συνεργάτη της Μενεγάκη για τον γάμο της με τον Λάτσιο: «Μόλις τον παντρεύτηκε άλλαξε έγινε πιο…»

Την έδωσε στεγνά! Στην εκπομπή στην Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε σήμερα ένας πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη κάνοντας… αποκαλύψεις. Ο λόγος για τον Νίκο Νικόλιζα, ο οποίος την περίοδο του «Πρωινού Καφέ» συνεργάστηκε με την παρουσιάστρια μιλώντας ανάμεσα στα άλλα για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

«Υπάρχει η εποχή προ Λάτσιου και μετά Λάτσιου. Όσοι την πρόλαβαν πριν τον γάμο και της εγκυμοσύνες, η Ελένη ήταν η φίλη. Πολύ κοντά μας. Βγαίναμε έξω μαζί, σουβλάκια, εστιατόρια. Μετά είναι λογικό, λόγω της οικογένειας αρχίσαμε να απομακρυνόμαστε. Η Ελένη ήταν πολύ καλός χαρακτήρας. Μετά τον Λάτσιο έγινε πιο επαγγελματίας, όχι αυτό το έξω καρδιά. Ήταν πιο στυγνά τα πράγματα. Έριξε το βάρος στη δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Νικόλιζας. Δείτε στο βίντεο τι άλλο αποκάλυψε για την μέρα του γάμου Μενεγάκη-Λάτσιου.

About Andreas Chondros