Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Ο Lillard σκόρπισε τους Warriors !

Ο Lillard σκόρπισε τους Warriors !

Ο Lillard σκόρπισε τους Warriors  !

Τι κι αν ο Damian Lillard δεν ήταν στο All-star game; Τη χθεσινή βραδιά πάντως έδειξε οτι  άνετα θα μπορούσε να κληθεί, αφού με αυτόν πρωταγωνιστή οι Blazers διέλυσαν με 137 – 105 τους πρωταθλητές Warriors μπροστά στα μάτια 20.100 θεατών του Moda Center !

Οι Blazers ήταν εξαιρετικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έχοντας  17 στα 30 τρίποντα και μην αφήνοντας το Golden State να σηκώσει κεφάλι. Η διαφορά μάλιστα έφτασε ακόμα και στο +38 με τους Warriors να αντιδρούν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όχι για πολύ…

Ο Lillard βρέθηκε σε βραδιά… MVP κάνοντας ρεκόρ καριέρας με 51 πόντους, όντας ασταμάτητος απο τη γραμμή του τριπόντου (9/12 τρίποντα) και επισκιάζοντας τον  Stephen Curry που είχε 31 πόντους με 7/13 τρίποντα. Πάντως είχε πολύ βοήθεια απο όλη την ομάδα του Portland , τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Πλέον οι Blazers έχουν τέσσερις σερί νίκες και εννέα συνολικά στα τελευταία δέκα παιχνίδια και… μυρίζουν play-offs ενώ οι Warriors έχασαν για ακόμη μια φορά φέτος απο μια ομάδα που θεωρείται αουτσάϊντερ και μάλιστα υπέστησαν την πιο βαριά ήττα τους την τελευταία 3ετία.

Αθανασούλης Κωνσταντίνος


Πηγή: http://sportsite.gr/%CE%BF-lillard-%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%81%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-warriors/

About Kostas Athanasoulis