Home / Gossip / Ο Τζόνι Ντεπ απειλεί τον Υπουργό της Αυστραλίας με μπουνιές [video]

Ο Τζόνι Ντεπ απειλεί τον Υπουργό της Αυστραλίας με μπουνιές [video]

Άντρας με τα… όλα του είναι ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος βγήκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και δήλωσε (μεταξύ σοβαρού και αστείου), πως θα ρίξει μπουνιά στον Υπουργό Γεωργίας της Αυστραλίας, αν η σύζυγός του μπει φυλακή!

external

Αν αναρωτιέστε τώρα για ποιο λόγο η Άμπερ Χέρντ να φυλακιστεί, να σας ενημερώσουμε πως δεν έχει τελειώσει ακόμα η περιπέτεια του ζευγαριού με τον νόμο, επειδή πριν λίγους μήνες η 29χρονη καλλονή ηθοποιός πέρασε παράνομα τα σκυλιά τους στην Αυστραλία (όπου ο Ντεπ βρισκόταν για γυρίσματα), χωρίς πρώτα να τα δηλώσει, αγνοώντας τους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που είναι πολύ αυστηροί, και ερχόμενη αντιμέτωπη με φυλάκιση 10 ετών!

johnny-depp-amber-heard-dog-crisis

Επειδή λοιπόν η ιστορία είναι ακόμα σε εκκρεμότητα και πολύ έχει στοιχίσει όλο αυτό στο ζευγάρι, ο 51χρονος σταρ έβγαλε το άχτι του και «τα έχωσε» στον Αυστραλό Υπουργό, λέγοντας: «Εγώ και η Άμπερ είχαμε τη εντύπωση πως μαζί μας κουβαλούσαμε τα σωστά έγγραφα για την είσοδο των δυο Γιορκσάιρ Τεριέ μας στην Αυστραλία. Ήμασταν εκεί μπροστά σε όλους, δεν κρυφτήκαμε. Αν αυτός είναι νομικός μπελάς, τότε σίγουρα είναι από τους πιο ενδιαφέροντες που έχω αντιμετωπίσει. Ίσως ο Υπουργός της Αυστραλίας, κάνει απλά την δουλειά του. Αυτός ο ιδρωμένος, περίεργος ανθρωπάκος, αποφάσισε πως μια σταλιά σκυλιά θα έβλαπταν ολόκληρη Αυστραλία. Μπορεί να έχει και δίκιο, ειδικά αν σκεφτείς ότι στην Αυστραλία υπάρχουν τα πιο δηλητηριώδη είδη του πλανήτη που μπορούν να σε σκοτώσουν μέσα σε λίγα λεπτά».

Μάλιστα, προειδοποίησε πως αν τελικά η γυναίκα του μπει φυλακή, «θα πετάξω μέχρι την Αυστραλία και θα τον δείρω αυτόν τον άνδρα, για να μπορώ να μπω κι εγώ μαζί της στη φυλακή».

Πηγή: star.gr

About maryav