Home / Διεθνή / «Ο Πούτιν είναι νεκρός και την Ρωσία την κυβερνά ο σωσίας του» υποστηρίζει η πρώην γυναίκα του

«Ο Πούτιν είναι νεκρός και την Ρωσία την κυβερνά ο σωσίας του» υποστηρίζει η πρώην γυναίκα του

Μία τουλάχιστον περίεργη καταγγελία έκανε η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν στην γερμανική εφημερίδα «Die Welt». Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να δήλωσε η πρώην πρώτη κυρία της Ρωσίας Λουντμίλα Πουτίνα, ο τέως σύζυγός της Βλαντιμίρ Πούτιν είναι εδώ και πολύ καιρό νεκρός και ο άνθρωπος που κυβερνάει τη Ρωσία είναι… σωσίας του!
«Ο σύζυγος μου, δυστυχώς, είναι εδώ και καιρό νεκρός… Πρέπει να το παραδεχτώ δημοσίως, επειδή δεν μπορώ να βλέπω τι κάνουν για λογαριασμό του αυτοί οι τρομεροί άνθρωποι. Δεν σταματούν πουθενά. Φοβάμαι ότι τώρα θα σκοτώσουν κι εμένα και τις κόρες μας, όπως σκότωσαν κι αυτόν», φέρεται να είπε στο γερμανικό έντυπο.

Σύμφωνα με την άλλοτε αεροσυνοδό, τόσο η ίδια όσο και οι κόρες της δέχονται απειλές για τη ζωή τους και οι «δολοφόνοι» του Πούτιν ετοίμαζαν και τη δική της σωσία προκειμένου να την εξαφανίσουν.

Συνεχίζοντας η Λουντμίλα Πουτίνα δεν παρέλειψε να εκφράσει και τα παράπονα τηςγια τον…«εκλιπόντα» πρώην σύζυγο της λέγοντας πως: «Η οικογένεια μας δεν είναι τέλεια. Ο Πούτιν σαν σύζυγος ήταν τυραννικός, με αγνοούσε, με χτυπούσε και με υποτιμούσε. Ο γάμος μαζί του ήταν βασανιστήριο».

πηγή tvxs

About m bonsu