Home / Αθλητισμός / Ο Παππάς διαιτητής στον αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και τα “χατίρια” του υπέρ του ΠΑΟ

Ο Παππάς διαιτητής στον αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και τα “χατίρια” του υπέρ του ΠΑΟ

Έχει γράψει… ιστορία ο Παππάς σε κάποια παιχνίδια του ΠΑΟ. Ο 37χρονος, ο οποίος ορίστηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, έχει… μητρώο με αποφάσεις του υπέρ του ΠΑΟ, ενώ οι πιο κραυγαλέες περιπτώσεις είναι οι εξής:

16/10/2011 Ξάνθη- ΠΑΟ 2-3

Έχει μείνει αξέχαστο το πέναλτι που καταλόγισε, και με το οποίο οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ σε… βουτιά του Λέτο! Ένα λάθος αναμφισβήτητο αφού για αυτό τιμωρήθηκε και έμεινε εκτός ορισμών για έναν μήνα.

29/09/13 ΠΑΟ – Αστέρας Τρίπολης 2-1

Σε αυτό το ματς οι φιλοξενούμενοι έγιναν έξαλλοι με τη διαιτησία του. Φώναζαν για πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας του Μπαράλες από τον Λαγό. Όμως, δεν περνά απαρατήρητο ότι καταλόγισε 29 φάουλ υπέρ των γηπεδούχων και μόνο 13 σε βάρος τους, είναι ένα στατιστικό που δεν περνάει απαρατήρητο

Μάλιστα τότε το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ Νίκος Προύντζος και πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας αναγκάστηκε να προχωρήσει και σε δημόσια δήλωση εναντίον του Ανδρέα Παππά, που μόλις είχε γίνει διεθνής.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο διεθνής ρέφερι εφάρμοσε τον κανονισμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και τήρησε όλες τις οδηγίες των αρμοδίων για αντικειμενική και ισάξια διαιτησία. Μοίρασε δικαιοσύνη και το μόνο που παρέλειψε ήταν ότι σε ένα γήπεδο υπάρχουν δύο ομάδες…. Εφάρμοσε και μια καινούργια τροπολογία, που όταν αμυντικός σχίζει τη μύτη επιθετικού, ο επιθετικός που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί παίρνει κάρτα».

21/01/15 Ξάνθη – ΠΑΟ 1-1 (Κύπελλο)

Κι εδώ έκανε το… θαύμα του! Στο 80’ έπρεπε να αποβάλει τον Ταυλαρίδη για αγκωνιά στον Ομπόντο στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Σα να μην έφτανε αυτό οι «πράσινοι» του ζητούσαν και τα ρέστα, δήθεν ότι δεν τους έδωσε κάποια φάουλ!

Και ένα πολύ πρόσφατο: Μετά τον περσινό αγώνα πρωταθλήματος Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 2-1, όπου ο Παππάς από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού προέκυψε πως συνταξίδεψε με την αποστολή των «πρασίνων». Πάντα, σύμφωνα με τις «πράσινες» διαρροές ο Ανδρέας Παππάς τους προσέγγισε με διάθεση να μιλήσει μαζί τους «κάτι που απέφυγαν επιδεικτικά οι «πράσινοι», επειδή τάχα ήταν δυσαρεστημένοι από τον αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη.

www.gavros.gr

About gus_maverick