Home / Αθλητισμός / Ο Αρνεσεν προσπαθεί για Τοϊβόνεν

Ο Αρνεσεν προσπαθεί για Τοϊβόνεν

Ο Άρνεσεν προσπαθεί να πείσει τον Τοϊβόνεν να δει θετικά την προοπτική του ΠΑΟΚ, γιατί έχει καταλάβει ότι ο παίκτης είναι λίγο αρνητικός να έρθει στην χώρα μας, κυρίως, γιατί γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ και της Σάντερλαντ προς το πρόσωπό του. Μάλιστα, στην Σάντερλαντ είναι προπονητής ο Αντβοκαατ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Αϊντχόβεν.

Ο Σουηδός άσος έχει ειδοποιηθεί από την Ρεν ότι δεν υπολογίζεται και ο Αρνεσεν, που τον θεωρεί εξαιρετική περίπτωση, καταβάλλει προσπάθειες για να τον φέρει στην Τούμπα με την μορφή δανεισμού. Θεωρεί ότι θα δώσει στον Τούντορ σημαντικές λύσεις γιατί παίζει και σαν σέντερ φορ και πίσω από τους επιθετικούς.

“Σύμμαχος” του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ είναι και η Ρεν , η οποία θέλει να ξεφορτωθεί το “βαρύ” συμβόλαιό του. Ο Αρνεσεν, τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι την περίπτωση Τοϊβόνεν δεν την είχε εγκαταλείψει ποτέ σε αντίθεση με αυτή του Φινσμπόγκασον που έκανε την επαφή με τον πρόεδρο της Σοσιεδάδ και μόλις κατάλαβε τα υπέρογκα οικονομικά δεδομένα την άφησε χωρίς δεύτερη σκέψη στην άκρη.

Πηγή: Sport24.gr

About Panos Dreamer