Home / Ειδήσεις / ΟΦΗ : Με αρκετές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΟΦΗ : Με αρκετές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (18/10) κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (14/10) και στο πρόγραμμα μπήκαν κάποια πρόσωπα που απουσίαζαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Κώστας Γιαννούλης έδωσε κανονικά το «παρών» όπως έκαναν και οι διεθνείς Ουές, Γκαργκαλατζίδης που συμμετείχαν σε μέρος του κανονικού προγράμματος αλλά και ο Διαμαντής που ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στα υπόλοιπα νέα των Κρητικών, ο Νίκος Μαρινάκης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου θα εξετάζουν καθημερινά την κατάστασή του. Ο Έλληνας παίκτης έκανε θεραπεία όπως έκαναν και οι Ναμπί, Σολίς και Νέιρα.

Οι Βούρος και Σόουζα ακολούθησαν μέρος της προπόνησης ενώ οι Βαζ και Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Επίσης από την προπόνηση απουσίασε ο Βαχίντ Σελίμοβιτς λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική του ομάδα.

Το πρόγραμμα της σημερινής (14/10) προπόνησης για την ομάδα του Γιώργου Σίμου περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής, τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Πηγή

About ingr