Home / Αθλητισμός / Ορδή ιρλανδών οπαδών λυγίζει μπροστά σε μωρό και αρχίζει το… νανούρισμα

Ορδή ιρλανδών οπαδών λυγίζει μπροστά σε μωρό και αρχίζει το… νανούρισμα

Συνάντηση σε τραμ

Μπορντώ
Μάλλον κάποιος στο Euro της Γαλλίας πρέπει να δίνει βραβείο οπαδικής συμπεριφοράς, γιατί οι Ιρλανδοί έχουν βαλθεί να πείσουν τους οικοδεσπότες τους πως είναι ιππότες: Ομάδα οπαδών μπήκε, ντυμένη στο ιρλανδικό πράσινο και με κασκόλ της εθνικής, σε τραμ του Μπορντώ, και όσοι επιβάτες τρόμαξαν αρχικά από την έφοδο ησύχασαν όταν οι οπαδοί είδαν μία μικρή Γαλλίδα…

Ένα ζευγάρι Γάλλων καθόταν στις θέσεις του τραμ, με τον άνδρα να κρατά την κορούλα του. Οι Ιρλανοί δεν άντεξαν, και άρχισαν να της τραγουδούν νανουρίσματα.

Ενδιάμεσα, φώναζαν σε όποιον έκανε θόρυβο και δεν άφηνε τη μικρή να χαλαρώσει. Ο πατέρας προσπαθούσε να βοηθήσει κουνώντας το μωρό, ενώ η μητέρα τραβούσε με το κινητό της τους τροβαδούρους.

Το κοριτσάκι (που κοιτούσε απορημένο, αλλά ήρεμο) μπορεί να μην κοιμήθηκε τελικά, αλλά κερδισμένοι βγήκαν οι ιρλανδοί οπαδοί, που έγιναν viral στο Διαδίκτυο.

Προφανώς, οι Ιρλανδοί χτίζουν πρόσωπο στο γαλλικό Euro: Παρόμοιο βίντεο -ίσως λιγότερο αγνών προθέσεων, αλλά τουλάχιστον ανάλογης ιπποσύνης- είχε επίσης διαδοθεί ευρέως, δείχνοντας τη συνάντηση νεαρών οπαδών με μία νεαρή, ξανά στο Μπορντώ, στην οποία έκαναν (τρόπος του λέγειν) καντάδα.

Newsroom ΔΟΛ

About Kostas Athanasoulis