Home / Ειδήσεις / Οργισμένη αντίδραση της ΝΔ με το πρωτοσέλιδο της Αυγής: «Ο Γκέμπελς στην Κουμουνδούρου»

Οργισμένη αντίδραση της ΝΔ με το πρωτοσέλιδο της Αυγής: «Ο Γκέμπελς στην Κουμουνδούρου»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εφημερίδα «Αυγή», η οποία στο πρωτοσέλιδο της Κυριακής απεικονίζει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με το συλλογικό σύνθημα «Δεν είναι αθώοι» που χρησιμοποιήθηκε εναντίον των καταδικασμένων μελών της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Το πρωτοσέλιδο επιχειρεί να ταυτίσει τους δύο πρωθυπουργούς με το ακροδεξιό κόμμα, ενώ η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση και η ηγεσία της φυλακίστηκε επί Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, σε ιδιαίτερα έντονο ύφος είναι το σχόλιο του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο κάνει λόγο για «πρακτικές Γκέμπελς» από το «δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρώντας να κάνει το άσπρο – μαύρο».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΝΔ: «Φυλακίστηκαν με κυβέρνηση Σαμαρά. Καταδικάστηκαν με κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετώντας πρακτικές Γκέμπελς επιχειρεί να κάνει το άσπρο – μαύρο όταν ακόμη και πρώην υπουργοί τους καταγγέλλουν μεθοδεύσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής».

Και το σχόλιο της ΝΔ καταλήγει: «Για να βγουν από τη δεινή θέση καταφεύγουν στη λάσπη. Το μόνο που καταφέρνουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να πείθουν όλο και περισσότερο ότι η θέση τους είναι στο περιθώριο».

Το επίμαχο πρωτοσέλιδο:

Πηγή

About ingr