Home / Ειδήσεις / Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα για το ματς με την Ομόνοια

Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα για το ματς με την Ομόνοια

Στο μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης (23/9) με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League έχει επικεντρωθεί ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την κυπριακή ομάδα στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο από τα δύο ματς των δύο συλλόγων, με στόχο τη νίκη με την οποία θα κάνουν καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή τους στους ομίλους.

Το απόγευμα της Κυριακής η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το ματς με την κυπριακή ομάδα. Η συνέντευξη Τύπου των Πέδρο Μαρτίνς και Κώστα Φορτούνη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 16:15 στο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ στις 18:00 οι Πειραιώτες θα κάνουν στο Ρέντη την τελευταία τους προπόνηση πριν τη μεγάλη μάχη.

Η συνέντευξη Τύπου της Ομόνοιας είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (22/9) στις 19:40 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στις 20:00 θα ξεκινήσει η προπόνηση της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Τρίτη 22/9

16:15 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Κώστας Φορτούνης. Μόνο πέντε (5) διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και το κανάλι που έχει τα δικαιώματα (COSMOTE TV) θα μπορέσουν να παρευρεθούν στη συνέντευξη Τύπου.

18:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα)

Τετάρτη 23/9

22:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ομόνοια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η συνέντευξη Τύπου της Ομόνοιας είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 22/9 στις 19:40 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στις 20:00 θα ξεκινήσει η προπόνηση της.

Δεν θα λειτουργήσει η μικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα την Τετάρτη.

Πηγή

About ingr