Home / Αθλητισμός / ΑΕΚ / Ολοταχώς για ΥΠΑΠΕΝ η ΑΕΚ

Ολοταχώς για ΥΠΑΠΕΝ η ΑΕΚ

Με την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης την Τρίτη, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν θα χάσουν λεπτό και θα απευθυνθούν στο ΥΠΑΠΕΝ για να προχωρήσουν τη διαδικασία για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς».

Μετά από μια μακρά περίοδο αναμονής, στην οποία υπέβαλε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, την ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου εξασφαλίζοντας παράταση στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης, αυτή ολοκληρώνεται την Τρίτη.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος συγκέντρωσε όλες τις γνωμοδοτήσεις για το ζήτημα των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς» και όπως προκύπτει, πέραν του Δήμου δεν υπήρξε άλλη πλευρά που να εξέφρασε ενστάσεις για το έργο, καθώς όλες οι υπηρεσίες που κλήθηκαν, γνωμοδότησαν θετικά.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχοντας αυτό υπόψη τους, θα απευθυνθούν άμεσα στο Υπουργείο προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος. Το προσεχές διάστημα προβλέπει τη μελέτη των γνωμοδοτήσεων από το Υπουργείο κι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα καμφθεί και το τελευταίο εμπόδιο πριν την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Μια πρώτη εκτίμηση, που όμως αποφεύγουν να κάνουν στην ΑΕΚ για να μην εκτεθούν για ζητήματα που δεν είναι στο χέρι τους, αφορά την έκδοση της άδειας μέχρι το Μάρτιο.

πηγή sport fm

About m bonsu