Home / Lifestyle / Οι fashion bloggers «σκοτώνουν» τα μοντέλα πριν γεράσουν

Οι fashion bloggers «σκοτώνουν» τα μοντέλα πριν γεράσουν

Μια νέα ελίτ έχει κάνει την εμφάνιση της στο χώρο της μόδας.Οι fashion bloggers που κερδίζουν πλέον εκατομμύρια και το 2016 αναμένεται να είναι η χρονιά τους. Τα πρακτορεία μοντέλων επιλέγουν με το σταγονόμετρο τα μοντέλα που εκπροσωπούν και στρέφονται πλέον στα συμβόλαια με τη φυλή των Instagrammers. Οι τελευταίοι θέλουν να λέγονται «επιδραστικοί».
Οι fashion bloggers κερδίζουν πάρα πολλά από τα χορηγικά μηνύματα και την προώθηση φιρμών και οίκων μόδας. Προφανώς αυτό είναι αναμενόμενο και δεν εκπλήσσει κανένα. Σύμφωνα,ωστόσο, με έρευνα του WWD τα ετήσια έσοδα των κορυφαίων ονομάτων κυμαίνονται από ένα έως τρία εκατομμύρια δολάρια! Η Κριστίνα Μπαζάν είναι εκείνη με τα υψηλότερα κέρδη με πλατφόρμα το Kayture .

Ακολουθούν οι fashion bloggers, Άιμι Σονγκ του Song of Style , Κιάρα Φεράνι του Blonde Salad και Τζούλια Έντζελ του Gal Meets Glam .
Καινούρια ονόματα στο κόσμο του fashion blogging ξεπηδούν καθημερινά με τους καλύτερους από αυτούς να γίνονται μέλη αυτής της καινούριας ελίτ. Όπως επισημαίνει το WWD το ψηφιακό χρυσορυχείο αποδεικνύεται ανεξάντλητο και το κύμα των νεοεισερχόμενων δεν κοπάζει.

About totritomati