Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / «Οι Κινγκς θέλουν Καλάθη»
091405Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, οι Σακραμέντο Κινγκς θέλουν να πάρουν τον Νικ Καλάθη από τον Παναθηναϊκό. «Οι Κινγκς προσπαθούν να δελεάσουν τον Καλάθη από τον αρχηγικό ρόλο που έχει στον Παναθηναϊκό». Με αυτό το Tweet ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ, έβαλε… «φωτιά». Η ομάδα του Σακραμέντο έχει αρκετά γνώριμα πρόσωπα στο δυναμικό ...

«Οι Κινγκς θέλουν Καλάθη»

091405

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, οι Σακραμέντο Κινγκς θέλουν να πάρουν τον Νικ Καλάθη από τον Παναθηναϊκό.

«Οι Κινγκς προσπαθούν να δελεάσουν τον Καλάθη από τον αρχηγικό ρόλο που έχει στον Παναθηναϊκό».

Με αυτό το Tweet ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ, έβαλε… «φωτιά».

Η ομάδα του Σακραμέντο έχει αρκετά γνώριμα πρόσωπα στο δυναμικό της, από τον Κώστα Κουφό και τον Γιώργο Παπαγιάννη, μέχρι τον Πέτζα Στογιάκοβιτς που είναι υπεύθυνος για τους παίκτες και την εξέλιξή τους στην ομάδα.

Οι «βασιλιάδες» αναζητούν έναν πλέι μέικερ μετά την αποχώρηση των Ραζόν Ρόντο και Σεθ Κάρι, με τον Ρίκι Ρούμπιο να έχει επίσης ακουστεί ως πιθανός στόχος.

Ο Καλάθης δεν έχει κλείσει την πόρτα επιστροφής στο ΝΒΑ, ωστόσο έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα πολύ μεγάλο, με χρήματα που είναι δύσκολο να βρει τώρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Πηγή:Sport-fm.gr


Πηγή: http://sportsite.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B3%CE%BA%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%B7/

About Vassilis Batzis