Home / Ειδήσεις / Νόμιζε ότι η γυναίκα του είχε σκοτωθεί σε τροχαίο πριν δύο χρόνια, μέχρι που την ξαναβρήκε στην τηλεόραση

Νόμιζε ότι η γυναίκα του είχε σκοτωθεί σε τροχαίο πριν δύο χρόνια, μέχρι που την ξαναβρήκε στην τηλεόραση

Ο Αμπράχ Μοχάμεντ από το Αζιλάλ στο Μαρόκο νόμιζε ότι είχε χάσει τη γυναίκα του πριν από δύο χρόνια σε τροχαίο- ωστόσο, πρόσφατα διαπίστωσε ότι είναι ζωντανή, όταν βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent, η γυναίκα (το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό) μεταφέρθηκε μετά από τροχαίο στο νοσοκομείο Ιμπν Ροχντ στην Καζαμπλάνκα, όπου οι γιατροί εκτίμησαν ότι μάλλον δεν θα επιζούσε- αλλά η οικογένειά της θα έπρεπε να πληρώσει για την περίθαλψή της.

Ο Μοχάμεντ ταξίδεψε στο χωριό του στα ορεινά και πάλι πίσω, αλλά στην επιστροφή του είπαν ότι είχε πεθάνει. «Παρέλαβα το πτώμα της, τυλιγμένο σε σάβανο και ήδη μέσα σε φέρετρο» είπε ο ίδιος στο Nuevo Dia. H γυναίκα ετάφη στο χωριό τους το 2014.

Ωστόσο, πρόσφατα φίλοι του, που παρακολουθούσαν μια εκπομπή με θέμα την επανένωση οικογενειών μέλη των οποίων έχουν χαθεί, άκουσαν να μιλάει μια γυναίκα που ήταν σίγουροι ότι ήταν η σύζυγός του, η οποία ήθελε να ξαναβρεί τον άντρα της. Συγκεκριμένα, η γυναίκα τηλεφώνησε στην εκπομπή και έδωσε το όνομα και τη διεύθυνσή του, λέγοντας ότι είχαν «χάσει επαφή» πριν από δύο χρόνια.

Ακολούθησε θύελλα στα social media της χώρας, καθώς αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα που τάφηκε στην κηδεία ήταν κάποια άλλη. Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη και πώς. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι θεωρίες δίνουν και παίρνουν, με μια από τις πιο δημοφιλείς να κάνει λόγο για απώλεια μνήμης.

πηγή : huffingtonpost.gr

About Kostas Athanasoulis