Μια βιογραφία για τη θρυλική Λουσίλ Μπολ την θρυλική κωμικό του «Ι love Lucy» ετοιμάζεται από το Amazon, με λαμπερό καστ και έναν οσκαρικό σεναριογράφο.

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του παλιού Χόλιγουντ φαίνεται ότι θα ζωντανέψουν στη μεγάλη οθόνη η Νικόλ Κίντμαν και ο Χαβιέ Μπαρδέμ.

Οι δύο ηθοποιοί είναι σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν ως Λούσιλ Μπολ και Ντέζι Αρνάζ, στην επερχόμενη ταινία «Being the Ricardos», που γράφει και σκηνοθετεί ο βραβευμένος με Όσκαρ, Άαρον Σόρκιν (Η Δίκη των 7 του Σικάγου) για τα Amazon Studios και Escape Artists.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, η ιστορία θα έχει ως αφετηρία μία πρόβα επεισοδίου του «I Love Lucy»: ένα τυπικό «table read» θα εξελιχθεί σε καυγά και όλη η βιτρίνα της σχέσης των δύο σταρ θα θρυμματιστεί.

Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για την ταινία, ούτε πρόγραμμα για την παραγωγή, λόγω των συνθηκών της πανδημίας.

Η ταινία «Being the Ricardos», είχε ως αρχικό τίτλο «Lucy and Desi», και είναι στα σχέδια της παραγωγής εδώ και καιρό, από τα παιδιά του ζευγαριού Λούσι Αρνάζ και ο Ντέζι Αρνάζ Τζούνιορ.

Ένα θυελλώδες ζευγάρι του Χόλιγουντ

Η Λούσιλ Μπολ και ο Ντέζι Αρνάζ παντρεύτηκαν το 1940, μόλις έξι μήνες μετά τη γνωριμία τους, και είχαν έναν θρυλικό αλλά ταραχώδη γάμο.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά την απιστία του συζύγου της, αλλά δεν ολοκλήρωσε τη διαδικασία.

Από το 1951 έως το 1957, εμφανίστηκαν στο «I Love Lucy», ως Λούσι και Ρίκι Ρικάρντο το οποίο εκτόξευσε τη φήμη τους.

Το 1960 πήραν τελικά διαζύγιο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο