Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε στον ποδοσφαιρικό -και όχι μόνον- πλανήτη, η είδηση ότι ο Νεϊμάρ έχει διοργανώσει ένα μεγάλο πολυήμερο πάρτι, που θα κορυφωθεί με τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, η εκδήλωσε θα λάβει χώρα στην εντυπωσιακή έπαυλη που διατηρεί ο Βραζιλιάνος άσος στα προάστια του Ρίο Ντε Τζανέϊρο. Πρόκειται για ένα ακίνητο συνολικής έκτασης 10.000 τετραγωνικών μέτρων, που κόστισε στον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ είναι το μέρος, όπου ο Νεϊμάρ πέρασε σε καραντίνα, το πρώτο κύμα της πανδημίας του κοροναϊού.

Οι αντιδράσεις που προέκυψαν από την είδηση για το πάρτι του Νεϊμάρ, οφείλονται στο γεγονός ότι σε κάθε γωνιά του πλανήτη, λαμβάνονται περιοριστικά μέτρα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, με κύριο χαρακτηριστικό την αποφυγή της ταυτόχρονης παρουσίας πολλών ατόμων σ΄ ένα μέρος.

Και η Βραζιλία, είναι μία από τις χώρες που έχει πληγεί σφόδρα από την πανδημία, δεδομένου ότι η χώρα μετρά μέχρι σήμερα 190.000 νεκρούς και εκατομμύρια κρούσματα.

Σύμφωνα, πάντως με τη γαλλική εφημερίδα «L Equipe», οι περίπου 500 καλεσμένοι, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο πάρτι, δεν θα έχουν μαζί τους το κινητό τους τηλέφωνο, θα πρέπει υποχρεωτικά να επιδείξουν ένα αρνητικό -στον κορωνοϊό- τεστ και να φορούν προστατευτική μάσκα καθ΄ όλη την διάρκεια της παρουσίας τους στους χώρους της εκδήλωσης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο