Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Europa League / «Να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία με ΠΑΟΚ»

«Να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία με ΠΑΟΚ»

Συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα περιμένει από τους παίκτες της Κράσνονταρ ο Ιγκόρ Κονόνοφ, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ.

Προσοχή και… ευστοχία ζητεί από τους παίκτες του ο προπονητής της Κράσνονταρ, Ιγκόρ Κονόνοφ, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την Πέμπτη για το Europa League.

«Το κλίμα είναι πολύ καλό, οι παίκτες μου είναι υγιείς, ο Μαουρίτσιο Περέιρα προπονήθηκε με την ομάδα και μετά τη σημερινή προπόνηση, θα δούμε ποιοι θα παίξουν αύριο. Σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε, έχουμε ένα στόχο. Να πετύχουμε το μάξιμουμ που μπορούμε. Για αυτό είμαι σίγουρος πως αν δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι σημαντικό να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Όλοι οι προπονητές ξέρουμε πολύ καλά ότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Αν δείτε το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, θα καταλάβετε ότι έγινε ένα ροτέισον λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Σε ανάλογη κατάσταση βρισκόμαστε και εμείς, πρέπει να κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές. Περιμένω να δω έναν ΠΑΟΚ χωρίς σοβαρές αλλαγές πάντως. Γνωρίζοντας το πως παίζει στην άμυνα, θα πρέπει να παίξουμε οργανωμένα και πολύ συγκεντρωμένα. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την κάθε ευκαιρία που θα έχουμε», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το αν ο Ζοαζίνιο θα παίξει απάντησε: «Ο Ζοαζίνιο ετοιμάζεται για κάθε παιχνίδι και σήμερα θα φανεί η κατάσταση του. Αν είναι έτοιμος, θα παίξει».

Ο ίδιος ο Ζοαζίνιο, που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συν. Τύπου είπε: «Είμαι 100% έτοιμος, είναι στο χέρι του προπονητή αν θα με χρησιμοποιήσει. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, κάτι που δεν κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Κάθε παίκτης πρέπει να δώσει το μάξιμουμ για να τα καταφέρουμε».

πηγή sport fm

About m bonsu