Home / Αθλητισμός / Νέο χαστούκι για την Εθνική

Νέο χαστούκι για την Εθνική

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια, συνηθισμένη και η Εθνική μας ομάδα να δείχνει το κακό της πρόσωπο του τελευταίους μήνες. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε για άλλη μια φορά στα τελευταία παιχνίδια, αυτή τη φορά απο τη Βόρεια Ιρλανδία με σκορ 3-1.

Ο Κώστας Τσάνας επέλεξε τον Κάρνέζη στο τέρμα , τους Τοροσίδη, Μόρα, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας στην άμυνα, στο κέντρο ο Τζιόλης είχε μπροστά του τους Σάμαρη και Κονέ, ενώ την επιθετική τριπλέτα συμπλήρωναν οι Αραβίδης, Μήτρογλου και Καρέλης.

Η αλήθεια είναι οτι η ”Γαλανόλευκη” ξεκίνησε με εμφανώς περισσότερο πάθος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, έχοντας μάλιστα και μια καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 15′ όταν ο Μακγκόβερν σταμάτησε την κεφαλιά του Τζιόλη. Απο εκεί και μετά η Εθνική κινήθηκε στα συχνά της στάνταρ δεχόμενη τελικά γκολ στο 35′, με τον Ντέιβις να στέλνει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου αφού ο Μήτρογλου δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε εφιαλτικά για την Ελλάδα με τη Β.Ιρλανδία να σκοράρει μόλις τρια λεπτά μετά την έναρξη του ημιχρόνου, με μακρινή κεφαλιά του Μαγκένις, γράφοντας το 2-0. Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα δεν ήταν ικανοί να αναβάλλουν τη φιέστα των γηπεδούχων και δέχτηκαν και τρίτο γκολ στο 58′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ντέιβις. Η Εθνική μας απλά μείωσε στο σκορ στο 86′ λεπτό με τον Αραβίδη, σκοράροντας επιτέλους μετά απο αρκετά παιχνίδια ανομβρίας, αλλά μέχρι εκεί…

Το κακό και το πρόβλημα για την Εθνική μας ομάδα πάντως δεν είναι το οτι έχασε ή το οτι χάνει αλλά το προβληματικό ποδόσφαιρο που αποδίδει και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται που παραμένει μη ανατρέψιμη…

 

Επιμέλεια : Αθανασούλης Κωνσταντίνος

 

About Kostas Athanasoulis