Home / Ειδήσεις / Νέα Υόρκη : Πάρτι χωρίς προφυλάξεις και προκλητικά tweets από Ρεπουμπλικάνους

Νέα Υόρκη : Πάρτι χωρίς προφυλάξεις και προκλητικά tweets από Ρεπουμπλικάνους

Την Πέμπτη το απόγευμα, το New York Republican Club της Νέας Υόρκης διοργάνωσε κανονικά και χωρίς ανησυχίες το 108ο ετήσιο γκαλά του, εν μέσω πανδημίας.

Δεν εμφανίστηκε η Sarah Palin, η οποία είχε συμφωνήσει να παραστεί στην εκδήλωση, αλλά ακυρώθηκε λόγω ανησυχιών σχετικά με την πτήση από την Αλάσκα κατά τη διάρκεια πανδημίας, σύμφωνα με κάποιον από το κοντινό της περιβάλλον. Δεν πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο Caldwell στο Μανχάταν, όπως είχε αρχικά αναφερθεί στη σελίδα Facebook του συλλόγου. Εκπρόσωπος του χώρου είπε ότι ο χώρος είναι κλειστός για εκδηλώσεις εδώ για μήνες.

Η εκδήλωση δεν πραγματοποιήθηκε καν στο New York State.

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο Twitter την Πέμπτη το βράδυ έδειξαν ότι δεκάδες παρευρισκόμενοι συγκεντρώθηκαν στο Νιου Τζέρσεϋ του ποταμού Χάντσον, μέσα στο Maritime Parc, ένα εστιατόριο στο Liberty State Park. Οι καλεσμένοι έβαλαν τα γιορτινά τους και γιόρτασαν χωρίς αποστάσεις δίχως υποψία…. μάσκας!

Μερικοί από εκείνους που δημοσίευσαν tweets για την εκδήλωση χλεύαζαν τον κυβερνήτη Andrew M. Cuomo της Νέας Υόρκης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Gavin M. Wax, 26 ετών, βρήκε γρήγορα αντικαταστάτη για την κυρία Palin: Ο εκπρόσωπος Matt Gaetz της Φλόριντα, στενός σύμμαχος του προέδρου Trump. Ο άλλος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο James O’Keefe, ο συντηρητικός ακτιβιστής που διευθύνει το Project Veritas με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Wax αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις. Αλλά σε μια σειρά tweets και email, επέμεινε ότι ο σύλλογος ακολουθούσε πιστά τα πρωτόκολλα!

Το Νιου Τζέρσεϊ περιορίζει τις εσωτερικές συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε 10 άτομα. Μια εξαίρεση για «θρησκευτικές και πολιτικές δραστηριότητες που προστατεύονται βάσει της πρώτης τροποποίησης» επιτρέπει εσωτερικές συγκεντρώσεις στο 25% της χωρητικότητας ενός δωματίου ή 150 άτομα, όποιο από τα δύο είναι χαμηλότερο. Απαγορεύονται εσωτερικές, χωρίς μάσκες συγκεντρώσεις άνω των 10 ατόμων χωρίς τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή

About ingr