Home / Ειδήσεις / Μόνο έτσι χάνει βαθμούς ο Ολυμπιακός

Μόνο έτσι χάνει βαθμούς ο Ολυμπιακός

Για να χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός σε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος με κάποια μικρομεσαία ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννενα πρέπει να δημιουργηθούν ειδικές συνθήκες.

Ειδικές και ιδιαίτερες…

Πρέπει για παράδειγμα ο αντίπαλος να κάνει την πρώτη του φάση γκολ.

Αυτό έκανε ο ΠΑΣ με τον Παμλίδη και ο Ολυμπιακός, αν και ήταν πολύ πιεστικός μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, είχε μόλις μία καθαρή ευκαιρία για γκολ με την κεφαλιά του Σεμέδο.

Οι Ερυθρόλευκοι μπλόκαραν με τη διπλή ζώνη άμυνας που έπαιξαν οι γηπεδούχοι και το μόνο που έκαναν για 40 λεπτά ήταν να κερδίζουν κόρνερ και αυτά να περνούν ανεκμετάλλευτα.

Πρέπει επίσης ο Ολυμπιακός να σταθεί άτυχος ή βλαξ και να χάσει ευκαιρίες που δε χάνονται.

Ευκαιρίες δηλαδή σαν κι αυτή που έχασε ο Ελ Αραμπί, όταν θέλησε να περάσει και τον Χουτετσιώτη αντί να πλασάρει μετά τη δεύτερη προσποίηση, ή σαν κι αυτή που έχασε ο Χασάν, που έχοντας όλο το τέρμα πιάτο και με τον Χουτετσιώτη ουσιαστικά εξουδετερωμένο πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

Πρέπει τέλος να γίνουν φάσεις σαν κι αυτή που έγινε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, που ύστερα από… τέσσερα λεπτά εξέτασης στο VAR μας είπαν ότι το χέρι του Ελ Αραμπί ήταν κάποια χιλιοστά μπροστά από το χέρι του αμυντικού που ήταν στην πλάτη του.

Ήταν δεν ήταν τώρα, ο Θεός και η ψυχή τους.

Ούτως ή άλλως, ο Ολυμπιακός οριακή φάση, σε τέτοιο χρονικό σημείο μάλιστα, είναι απίθανο να πάρει και το «γιατί» το γνωρίζουμε όλοι.

Τι κι αν ο Μαρτίνς δήλωσε εκνευρισμένος και πικραμένος ότι το γκολ έπρεπε να μετρήσει, επειδή τα χέρια των παικτών σε τέτοιες φάσεις δε μετρούν για την υπόδειξη ενός οφσάιντ.

Αυτό που μένει είναι αυτό που γράφει το ταμπλό, και το ταμπλό στα Γιάννενα έγραψε ότι ο Ολυμπιακός άφησε δυο βαθμούς, επειδή δημιουργήθηκαν όλες εκείνες οι συνθήκες που έπρεπε να δημιουργηθούν για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Πηγή

About ingr