Οι βραδιές που κέρδισαν την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού επιστρέφουν δυναμικά και το 2021.

Το «Σπίτι με το MEGA» έρχεται το Σάββατο 30 Ιανουαρίου με μια καταπληκτική βραδιά που θα συζητηθεί.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε μια σπάνια μουσική βραδιά θα στείλει στους τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού, ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξία μέσω της μουσικής.

Στην πρώτη του -τηλεοπτική- συναυλία για την φετινή χρονιά ο κορυφαίος τραγουδιστής και συνθέτης της γενιάς του θα μας ταξιδέψει μελωδικά με τον δικό του μοναδικό τρόπο από την επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συναντά ξεχωριστούς φίλους χαρίζοντας μας σπουδαίες μουσικές στιγμές. Στη σκηνή θα βρεθούν μαζί του οι καταξιωμένοι ερμηνευτές, Γιώργος Νταλάρας και Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Ακόμα, σε ρόλο έκπληξη θα εμφανιστεί ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς. Συμμετέχει η Κατερίνα Παράσχου.

Λίγες ώρες πριν την μοναδική του συναυλία στο MEGA ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στο in.gr για την ανυπομονησία του που θα συναντήσει ξανά το κοινό του -έστω και με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο- αλλά και πώς πέρασε την καραντίνα. 

Με την συναυλία σου ξεκινάει η νέα χρονιά στο «Σπίτι με το MEGA». Τι έχεις ετοιμάσει για αυτή τη βραδιά; 

Έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με πολλή αγάπη για τους τηλεθεατές. Για όλους τους ανθρώπους που έχουν εγκλωβιστεί λόγω πανδημίας στα σπίτια τους. Η μουσική θέλουμε να είναι βάλσαμο, συντροφιά και ελπίδα αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές που βιώνουμε.

Για αυτό το λόγο θα έχουμε, εκτός από τραγούδια που θα ξεδιπλώσουν το νήμα της μουσικής μου πορείας, ξεχωριστούς καλεσμένους. Τον κορυφαίο Γιώργο Νταλάρα που για ακόμα μία φορά μου κάνει την τιμή να βρίσκεται δίπλα μου. Τη σπουδαία Άλκηστη Πρωτοψάλτη, η οποία εκτός των εμβληματικών τραγουδιών της, θα ερμηνεύσει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το τραγούδι «Νικητές Χαμένοι» σε μουσική δική μου και στίχους του Σταύρου Σταύρου. Η συνύπαρξη μας στη σκήνη θα είναι μία πολύ όμορφη στιγμή της βραδιάς. Ακόμα, μαζί μας θα είναι ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς και η συμπατριώτισσα μου και νέα τραγουδίστρια Κατερίνα Παράσχου.  https://www.megatv.com/gtvshows/243123/spiti-me-to-mega-me-ton-mixali-xatzigianni/?pubid=2020243123

 Θα τραγουδήσεις μετά από τόσους μήνες. Έχεις ανυπομονησία;

Ναι, αλλά έχω και μεγάλη χαρά και προσμονή. Στο «Σπίτι με το MEGA» έχουμε την ευκαιρία να ψυχαγωγήσουμε το κοινό αλλά και να στείλουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σα γροθιά.  

Είσαι από τους πιο ταλαντούχους συνθέτες και ερμηνευτές της γενιάς σου. Υπήρξαν επιλογές στην καριέρα σου που θα άλλαζες;

Όχι δεν υπήρξαν. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου πρόσφερε η ζωή απλόχερα. Οι δυσκολίες που αντιμετώπισα ήταν για εμένα μεγάλο σχολείο και με έκαναν ακόμα πιο δυνατό. Μου έδωσαν κίνητρο να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο και να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα.  

Πώς βίωσες την πανδημία του κοροναϊού και την κυρίως τους περιορισμούς της καραντίνας;

Με μουσική. Άκουγα και έγραφα μουσική. Η δημιουργία αποτελεί ελιξίριο  ελευθερίας. Διάβασα βιβλία, περπάτησα στη φύση. Έκανα όλα όσα δεν είχα προλάβει να κάνω.  

Συνθέτης ή τραγουδιστής; Με ποια ιδιότητα νιώθεις πιο άνετα;  

Και με τις δύο. Η κάθε μία έχει διαφορετική βαρύτητα.  Το κοινό τους όμως στοιχείο είναι η χαρά που νιώθω όταν εκφράζω τη ψυχή μου και έρχομαι σε επικοινωνία με το κοινό που όλα αυτά τα χρόνια ήταν συνοδοιπόρος στο μουσικό αυτό ταξίδι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο