Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Μια αγωνιστική σε Ηρακλή, πρόστιμο για ΑΕΚ

Μια αγωνιστική σε Ηρακλή, πρόστιμο για ΑΕΚ

Ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών επέβαλε η Super League στον Ηρακλή για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τη Βέροια. Πρόστιμο σε Γηραιό, αλλά και ΑΕΚ.

Ακριβά θα πληρώσει ο Ηρακλής τη συμπεριφορά οπαδών του στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια για την ενδέκατη αγωνιστική. Το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League τιμώρησε το «Γηραιό» με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών (θα την εκτίσει κόντρα στον Πανθρακικό στις 12/12), αλλά και με πρόστιμο 51.000 ευρώ. Με χρηματική ποινή 27.000 ευρώ τη γλίτωσε η ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή ποσού πενήντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα.

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 22/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/1371-11 μ ζ΄Έκθεση της Αστυνομίας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι επτά χιλιάδων ευρώ.

 πηγή sport fm

 

About m bonsu