Home / Ειδήσεις / Μαφιόζικη εκτέλεση ιδιοκτήτη στριπτιτζάδικου έξω από το σπίτι του στον Άλιμο

Μαφιόζικη εκτέλεση ιδιοκτήτη στριπτιτζάδικου έξω από το σπίτι του στον Άλιμο

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. Άγνωστοι έστησαν καρτέρι θανάτου και εκτέλεσαν επιχειρηματία με Καλάσνικοφ, στην περιοχή του Αλίμου

Πανικός προκλήθηκε λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα στον Άλιμο όταν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, κυριολεκτικά εκτέλεσαν τον 42χρονο ιδιοκτήτη του στριπτιτζάδικου “X-Bar” στην Λ. Συγγρού, Μιχάλη Γιατράκη.

AdTech Ad

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι θανάτου έξω από το σπίτι του θύματος, επί της οδού Κεφαλληνίας 14. Την στιγμή που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, μάρκας Jeep Cherockee, άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε ένα κλεμμένο μαύρο ΒΜW, το οποίο είχε κλαπεί στις 7 Απριλίου από την Νέα Σμύρνη και έφερε πλαστές πινακίδες, σταμάτησαν δίπλα του και κυριολεκτικά τον γάζωσαν με 14 σφαίρες από καλάσνικοφ.

Ο Γιατράκης δέχτηκε όλες τις σφαίρες από την αριστερή πλευρά, δηλαδή από την πλευρά του οδηγού… με αποτέλεσμα τον σχεδόν ακαριαίο θάνατό του.

Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο και σύντομα οι δρόμοι γέμισαν περιπολικά. Σε κοντινή απόσταση ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί από την Πυροσβεστική πως καιγόταν επί της οδού Χατζηευαγγέλου ένα μαύρο BMW, το οποίο ταίριαζε με την περιγραφή που είχαν.

Η επέμβαση των πυροσβεστών ήταν άμεση, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό του ένα καλάσνικοφ, ένα γεμιστήρα και ένα περίστροφο, τα οποία μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., μήπως εξαχθούν τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό από αυτά, ενώ θα γίνει και βαλλιστική εξέταση, για να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε τυχόν άλλη εγκληματική ενέργεια.

Αν και η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, ωστόσο οι θερμοκρασίες από την φωτιά που προκάλεσαν οι δράστες για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, ενδεχομένως έχει προλάβει να κάνει αρκετή ζημιά στις έρευνες των Αρχών, όμως θα δείξει η πορεία των εξετάσεων…

Ο Γιατράκης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και είχε εκτίσει μάλιστα ποινή φυλάκισης την περίοδο 2004-2009. Οι άντρες της Ασφάλειας εκτιμούν πως τα πιθανότερα κίνητρα των δραστών ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις που αφορούν ναρκωτικά ή γυναίκες ή και συνδυασμό…

Έρευνα για την καθαρά μαφιόζικη εκτέλεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

πηγή : news247

About Kostas Athanasoulis