Home / Ειδήσεις / Μαρία Ιωαννίδου : Θρηνώ, υποφέρω, έχω πένθος

Μαρία Ιωαννίδου : Θρηνώ, υποφέρω, έχω πένθος

H Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή μίλησε η ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου προκειμένου να δείξει ασκήσεις γυμναστικής για ένα καλοδιατηρημένο σώμα.

Ωστόσο, μια φράση της Μαρίας Ιωαννίδου, έκανε το πάνελ της εκπομπής να «μουδιάσει».

Όπως έγινε η παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» δεν θα ανέβει τελικά τον Νοέμβριο όπως προγραμματιζόταν. Η Μαρία Ιωαννίδου σε σύνδεση που είχε με την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά εκφράζοντας δημόσια τον εκνευρισμό της για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Εγώ θρηνώ, υποφέρω, έχω πένθος, αλλά επειδή σας αγαπώ σαν εκπομπή και γενικότερα σαν άτομα, είπα να το κάνουμε αυτό σήμερα. Μόλις τελειώσουμε θα πάω μέσα και θα βάλω τα μαύρα ξανά, την πλερέζα και θα κλαίω», είπε η Μαρία Ιωαννίδου «παγώνοντας» το πάνελ.

«Παιδιά, μας κλείνουν τα θέατρα», πρόσθεσε η Μαρία Ιωαννίδου, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε: «Μας τρομάξατε, έτσι όπως το είπατε στην αρχή».

«Είναι ντροπή που κλείνουν τα θέατρα, να μην υπολογίζουν τους καλλιτέχνες» είπε έχοντας ένταση στη φωνή της η γνωστή ηθοποιός η οποία μίλησε νωρίτερα για τη γυμναστική της και για τη σχολή χορού της. Στο θέμα των παραστάσεων είπε: «ξαφνικά μάθαμε ότι οι παραστάσεις αναβάλλονται επ’ αόριστον, διότι ανακοινώσανε τα μέτρα με 30% πληρότητα στα θέατρα, που σημαίνει ότι εμείς δε βγαίνουμε, είμαστε 20 άτομα πάνω στη σκηνή…»

«Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλα, εγώ μπορεί να έχω ένα πιάτο μακαρόνια να τα φάω, τα νεαρότερα παιδιά δεν το έχουν ούτε αυτό. Είναι η δουλειά τους. Κάνουνε πειράματα πάνω στην πλάτη μας; Αρρώστησε κανείς ότι δουλέψανε το Καλοκαίρι τα θέατρα; Πώς το αποφασίζουν αυτό έτσι, εν ψυχρώ; Ο πολιτισμός είναι ο τρόπος ζωής μας, ο τρόπος έκφρασης. Είναι μία εκκωφαντική σιωπή θα την έλεγα. Τραγουδιστές, χορευτές».

«Αδιαφορούν! Τα παιδιά πεινάνε. Στην πραγματικότητα. Έλεος! Δύο μήνες κάνουμε πρόβες, πήγαινε έλα, οδοιπορικά. Αν δεν πεθάνουμε από ιό, θα πεθάνουμε από πείνα. Είναι πιο καλό αυτό;».

«Εγώ σέβομαι τα μέτρα σας και τη μάσκα μου φοράω», συνέχισε μιλώντας με οργή για τα μέτρα που προξενούν δυσκολίες στον κόσμο του θεάτρου.

Πηγή

About ingr