Home / Ελλάδα / Μανιάτης:Εθνική προδοσία η εκχώρηση εσόδων από υδρογονάνθρακες στην Τρόικα

Μανιάτης:Εθνική προδοσία η εκχώρηση εσόδων από υδρογονάνθρακες στην Τρόικα

Μην δημιουργείτε φανταστικούς κινδύνους – Ακόμη δεν υπάρχει ούτε ευρώ ως έσοδο καθώς δεν έχει παραχθεί ούτε ένα βαρέλι υδρογονανθράκων, απαντά ο Τ. Πετρόπουλος

Μύδρους κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Γιάννης Μανιάτης, κατηγορώντας την ότι έχει συμφωνήσει με τους θεσμούς στην ένταξη των μελλοντικών εσόδων από τους υδρογονάνθρακες στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων έναντι του Εθνικού Λογαριασμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών (ΕΛΚΑΓ), που έχει θεσπιστεί.

«Εάν αυτό συμβεί θα συνιστά εθνική προδοσία και εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και του εθνικού πλούτου», υπογράμμισε ο βουλευτής.

Δημιουργία φανταστικών κινδύνων καταλόγισε στον κύριο Μανιάτη, ο Υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος, προσθέτοντας πως ακόμη δεν υπάρχει ούτε ευρώ ως έσοδο καθώς δεν έχει παραχθεί ούτε ένα βαρέλι υδρογονανθράκων.

«Εσείς που τα ακούσατε αυτά; Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργείτε φανταστικούς κινδύνους. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για τη δική μας κυβέρνηση και δεν μπορεί εγκαλούμαστε για εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και πλούτου. Ο λαός θα μας κρίνει για τα θετικά αποτελέσματα που θα φέρουμε παρά τη λυσσαλέα αντίθεση που έχουμε απ’ όλες τις πλευρές χωρίς επιχειρήματα και προτάσεις», σημείωσε ο υπουργός επιχειρώντας να διαψεύσει τις πληροφορίες.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/306234/maniatisethniki-prodosia-i-ekhorisi-esodon-apo-udrogonanthrakes-stin-troika/#ixzz3zIJHMC5z
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

About totritomati