Home / Ειδήσεις / Μήνυση Σαμαρά εναντίον Γεροβασίλη και ΜΜΕ

Μήνυση Σαμαρά εναντίον Γεροβασίλη και ΜΜΕ

Με μηνύσεις και αγωγές απαντά ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στα δημοσιεύματα για την εμπλοκή ανθρώπων, από το στενό του οικογενειακό του περιβάλλον, στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ

“Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα υποβάλει άμεσα μηνύσεις και αγωγές εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη καθώς και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Παραπολιτικά, Κουτί της Πανδώρας και Δημοκρατία) για όσα εν γνώση τους, ψευδή και συκοφαντικά, έγραψαν και είπαν σε βάρος του”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου του κ. Σαμαρά.

Η κα. Γεροβασίλη, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα που συνδέουν και νέα πρόσωπα από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, δήλωσε προχτές πως ζητά ξεκάθαρη τοποθέτηση από τη ΝΔ και απαντήσεις και τόνιζε πως “και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος”.

Όπως ειδικότερα, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, «μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ακόμα και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, και αρνήθηκαν να παραλάβουν και να επεξεργαστούν σχετικά δεδομένα». Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφερόμενη στη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε πως «όσο οι αποκαλύψεις, που εμπλέκουν την προηγούμενη ηγεσία της ΝΔ σε υποθέσεις μαύρου χρήματος, διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο περισσότερο η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται προκλητικότερη».

«Περιμένουμε, επιτέλους, από τον κ. Μητσοτάκη και την ΝΔ, μια ξεκάθαρη τοποθέτηση», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Πηγή:News247.gr

About Vassilis Batzis