Home / Βίντεο / Μήνυμα των Anonymous για τις επιθέσεις στο Παρίσι

Μήνυμα των Anonymous για τις επιθέσεις στο Παρίσι

Για μια ακόμη φορά οι Anonymous με ένα video που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, απειλούν την ΙSIS και δηλώνουν πως ο πόλεμος εναντίον των τζιχαντιστών θα συνεχιστεί και θα είναι αμείλικτος. Το νέο video δημοσιοποιήθηκε λίγες ώρες μετά το μακελειό στο Παρίσι.

Θα σας κυνηγήσουμε, θα ρίχνουμε τα sites σας, τους λογαριασμούς σας, θα σας εκθέσουμε. Από δω και πέρα δεν υπάρχει για εσάς ασφάλεια στο internet. Θα σας αντιμετωπίζουμε ως ιό στο σύστημα. Εμείς θα είμαστε η γιατρειά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι χάκερ απειλούν τους τζιχαντιστές, καθώς κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον Ιανουάριο όταν οι Anonymous είχαν κηρύξει τον πόλεμο στους τζιχαντιστές ήδη από τις αρχές του χρόνου, όταν είχαν γίνει οι επιθέσεις στο Charlie Hebdo. Η δράση των Anonymous έχει ήδη στο διαδίκτυο τεράστια δράση, με περίπου 101.000 λογαριασμούς Twitter και 5.900 προπαγανδιστικά βίντεο.

Στο video οι Anonymous αναφέρουν πως οι τρομοκράτες που ισχυρίζονται πως είναι η ISIS (Ισλαμικό Κράτος) δεν είναι μουσουλμάνοι. Η ελευθερία της έκφρασης λένε στη δήλωσή τους έχει υποστεί απάνθρωπη προσβολή. Είναι καθήκον μας να αντιδράσουμε. Θα πολεμάμε πάντοτε και παντού τους εχθρούς της ελευθερίας της έκφρασης. Το αγαθό της ελευθερίας δεν είναι διαπραγματεύσιμο.

«Οι Anonymous από όλο τον κόσμο θα σας κυνηγήσουν. Πρέπει να ξέρετε πως θα σας βρούμε και δεν θα σας αφήσουμε να φύγετε. Θα διεξάγουμε τη μεγαλύτερη επιχείρηση που έχει γίνει ποτέ εναντίον σας. Να περιμένετε τεράστιες κυβερνο-επιθέσεις. Κηρύχθηκε ο πόλεμος. Ετοιμαστείτε. Ο γαλλικός λαός είναι ισχυρότερος από εσάς και θα βγει από αυτές τις αγριότητες ακόμα ισχυρότερος», δηλώνουν οι Anonymous.

 

About admin