Home / Ειδήσεις / Λουτράκι: Πολλαπλά κτυπήματα στο κεφάλι δέχθηκαν τα θύματα του διπλού φονικού

Λουτράκι: Πολλαπλά κτυπήματα στο κεφάλι δέχθηκαν τα θύματα του διπλού φονικού

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται ο θάνατος του άνδρα και της γυναίκας από την Ουκρανία, που βρέθηκαν την Κυριακή νεκροί μέσα σε εξοχική κατοικία στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου και Καλαμάτας, Νικόλαος Κωτακίδης. Το μισθωμένο εξοχικό ανήκε στην 45χρονη, η οποία ήταν διαζευγμένη.
      
Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κωτακίδης, μετά την αυτοψία που διενήργησε στο σπίτι το βράδυ της Κυριακής, και οι δύο σοροί έφεραν πολλαπλά κτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκαν από όργανο που έχει όγκο.
      
Tη Δευτέρα αναμένεται να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή στις σορούς του άνδρα και της γυναίκας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες και τη συλλογή στοιχείων, για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Αρχικά είχε βρεθεί καμένο το αυτοκίνητο της γυναίκας και οι αρχές αναζητούσαν τα ίχνη της. Η αστυνομία αναζητά έναν πρώην  σύντροφο της γυναίκας ως βασικό ύποπτο, με αστυνομικές πηγές να εκτιμούν νωρίτερα ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους. 

Πηγή: ΑΜΠΕ – skai.gr

Πηγή

About skaigr