Home / Ειδήσεις / Λουτράκι-Διπλή Δολοφονία: Άφαντος ο βασικός ύποπτος – Νεότερα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα

Λουτράκι-Διπλή Δολοφονία: Άφαντος ο βασικός ύποπτος – Νεότερα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα

Με μπαλτά ή κάποιο άλλο γεωργικό εργαλείο φέρεται να σκότωσε ο δολοφόνος την 45χρονη Φωτεινή και τον φαρμακοποιό σύντροφό της τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στο Λουτράκι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Το κίνητρο, όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον έως τώρα, φαίνεται πως ήταν ερωτικό, καθώς δεν λείπει τίποτα από το σπίτι, ενώ τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκαν τα θύματα αποδεικνύει το μένος με οποίο τους επιτέθηκε ο δολοφόνος, όπως αναφέρει το KorinthosTv.

Ο ύποπτος για τη δολοφονία του ζευγαριού, ωστόσο, παραμένει άφαντος.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ιατροδικαστική έκθεση η αλλοδαπή είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές και χτυπήματα στο κεφάλι και ο 42χρονος μια μαχαιριά στην καρδιά. Τα δυο άτομα ήταν γυμνά και δέχτηκαν την άγρια επίθεση από τον δράστη ο οποίος και αναζητείται. Οι αρμόδιοι σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούσαν να σκιαγραφήσουν τον τρόπο με τον οποίο τους επιτέθηκε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε αφού πρώτα έκαψε το αυτοκίνητο της αλλοδαπής μασέρ.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν μαζί με την Πυροσβεστική, όταν γείτονες είδαν την φωτιά στο αυτοκίνητό της, αργά το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής. Από την πινακίδα έφτασαν γρήγορα στην ιδιοκτήτρια του οχήματος την οποία ξεκίνησαν να αναζητούν. Δεν την βρήκαν στην οικία της και όταν πήγαν στο εξοχικό, μπήκαν στο εσωτερικό του και ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό θέαμα: το ζευγάρι ήταν στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος! Ο δολοφόνος του ζευγαριού βγαίνοντας από το σπίτι είχε φροντίσει να βάλει λουκέτο στην πόρτα και να κλειδώσει.

Σε πλήρη εξέλιξη, βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Πηγή: Korinthostv.gr

Πηγή

About skaigr