Home / Πολιτισμός / Λέσχη βιβλίου για παιδιά στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Λέσχη βιβλίου για παιδιά στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα φιλαναγνωσίας, μια «πειραγμένη» Λέσχη ανάγνωσης, ξεκινά για δεύτερη φορά στην βιβλιοθήκη του Ευγενίδειου Πλανηταρίου, μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε την περσινή χρονιά.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ Δημοτικού, που μαζί με ένα ενήλικο μέλος της οικογένειάς τους, θα συνεργαστούν για να γίνουν αυτόνομοι χρήστες της βιβλιοθήκης, να αποκτήσουν νέες, αναγνωστικές συνήθειες και να ανακαλύψουν τη σχέση τους με τις θετικές επιστήμες.

Μέσα από δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν παιχνίδια και δρώμενα, τα παιδιά διασκεδάζουν, «ανακαλύπτοντας πώς τα βιβλία και οι βιβλιοθήκες μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι της καθημερινότητάς τους».

Ο νέος κύκλος περιλαμβάνει 3 συναντήσεις, τις οποίες θα μπορούν παρακολουθήσουν όσοι δώσουν το παρόν από την πρώτη, εισαγωγική συνάντηση στις 5 Φεβρουαρίου.

Η είσοδος στα προγράμματα είναι ελεύθερη, απαραίτητη είναι όμως η κράτηση θέσεων (και έως εξαντλήσεως των διαθεσίμων θέσεων), στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Ευγενίδου 210 9469631.
Πηγή: http://www.skai.gr/news/culture/article/304990/paidiki-leshi-filanagnosias-stin-vivliothiki-tou-idrumatos-eugenidou/#ixzz3xyZ8XpaT
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

About totritomati