Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Λέικερς: Γη και ύδωρ για Ουέστμπρουκ!
081009Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ λίγο έλειψε να κάνουν το θαύμα με την είσοδο στους τελικούς του ΝΒΑ, όμως απέτυχαν στις λεπτομέρειες και πλέον φαίνεται να αλλάζουν ριζικά. Ο Κέβιν Ντουράντ αποχώρησε, ενώ στα χνάρια του βαδίζει και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ. Ο “KD” αποχώρησε με προορισμό τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ο “διόσκουρός” του είναι λογικό ...

Λέικερς: Γη και ύδωρ για Ουέστμπρουκ!

081009

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ λίγο έλειψε να κάνουν το θαύμα με την είσοδο στους τελικούς του ΝΒΑ, όμως απέτυχαν στις λεπτομέρειες και πλέον φαίνεται να αλλάζουν ριζικά. Ο Κέβιν Ντουράντ αποχώρησε, ενώ στα χνάρια του βαδίζει και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Ο “KD” αποχώρησε με προορισμό τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ο “διόσκουρός” του είναι λογικό να νιώθει απέραντη μοναξιά. Μόνος του δεν μπορεί να παλέψει για το δαχτυλίδι του πρωταθλητή και ενδεχομένως να το διεκδικήσει αλλού. Ίσως στο Λος Άντζελες.

Οι Λέικερς θέλουν διακαώς τον “πυραυλοκίνητο” πόιντ γκαρντ, ο οποίος τον Νοέμβριο γίνεται 28 ετών και θέλει πάση θυσία να παίζει σε τοπ επίπεδο και να διεκδικεί το τίτλο του πρωταθλητή.

Η χρονιά που έκανε πέρυσι ήταν επική και οι “λιμνάνθρωποι” προσφέρουν γη και ύδωρ για για να τον κάνουν δικό τους. Το καλοκαίρι του 2017 μένει ελεύθερος και οι “κεραυνοί” δεν θέλουν να τον χάσουν τσάμπα, όπως τον Ντουράντ, γι’ αυτό και σύντομα αναμένεται να τον ανταλλάξουν.

Στη μετά-Κόμπι Μπράιαντ εποχή οι Λέικερς ψάχνουν το νέο τους ηγέτη και ο Ουέστμπρουκ φαντάζει ιδανικός, καθώς διανύει περίοδο εντυπωσιακής εξέλιξης στο παιχνίδι του και είναι σε εξαιρετική μπασκετική ηλικία. Η περίπτωσή του είναι δύσκολη, όμως στην Πόλη Των Αγγέλων είναι αποφασισμένοι να θυσιάσουν ουκ ολίγα μελλοντικά ντραφτ πικς στον βωμό της απόκτησής του.

Πηγή:CyprusBasket.net


Πηγή: http://sportsite.gr/%CE%BB%CE%AD%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%81%CF%82-%CE%B3%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8D%CE%B4%CF%89%CF%81-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CF%85%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BA/

About Vassilis Batzis