Home / BUSINESS & FINANCE / Κ2Β – Business empowerment by Kotsovolos: Παρουσιάζει τις ολοκληρωμένες λύσεις για τα σύγχρονα ξενοδοχεία στη φετινή ΧΕΝΙΑ

Κ2Β – Business empowerment by Kotsovolos: Παρουσιάζει τις ολοκληρωμένες λύσεις για τα σύγχρονα ξενοδοχεία στη φετινή ΧΕΝΙΑ

Μια αποκλειστική ματιά στις τεχνολογικές εξελίξεις θα προσφέρει το Κ2Β – Business empowerment by Kotsovolos στη φετινή έκθεση ΧΕΝΙΑ (26-28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo) παρουσιάζοντας καινοτόμες, ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας για κάθε επιχείρηση στον κλάδο της φιλοξενίας.
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κωτσόβολος (Hall 01 | B02-C01) θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στην πράξη σύγχρονες και πρωτοποριακές λύσεις τεχνολογίας που αναβαθμίζουν την εμπειρία του επισκέπτη και ενδυναμώνουν μια ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα μπορείτε να δείτε από κοντά και σε λειτουργία την ολοκληρωμένη λύση συστημάτων ξενοδοχειακών τηλεοράσεων “HOTELTV2SERVE”, για προσωποποιημένο περιεχόμενο στις τηλεοράσεις των δωματίων ενός ξενοδοχείου και μια εξατομικευμένη εμπειρία διαμονής στον ταξιδιώτη του σήμερα. Επιπλέον, μέσω της ολοκληρωμένης λύσης ψηφιακής σήμανσης “SIGNAGE2DISPLAY”, ο σύγχρονος ξενοδόχος εξασφαλίζει ότι τα μηνύματα και οι πληροφορίες φτάνουν στους πελάτες του ξενοδοχείου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικών ετικετών “E-LABELS2INFORM” συμπληρώνει την ψηφιακή εμπειρία των πελατών. Μια καινοτόμα λύση για την προβολή πληροφοριών σχετικά με τα προσφερόμενα προϊόντα του ξενοδοχείου σας, όπως στον χώρο του buffet που αντικαθιστά τις συμβατικές, χάρτινες ετικέτες και σας δίνει ευελιξία στην ανανέωση πληροφοριών άμεσα, χωρίς λάθη. 

Εκτός, όμως από την ψηφιακή εμπειρία πληροφοριών και ενημέρωσης στη φετινή ΧΕΝΙΑ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά και συστήματα που βελτιώνουν τον χώρο και ενδυναμώνουν το σύγχρονο ξενοδοχείο. Στις ημέρες μας, η υγιεινή ατμόσφαιρα, ειδικά στους εσωτερικούς χώρους, αποτελεί βασικό κριτήριο αξιολόγησης μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης. Η λύση “AIR2BREATHE” διασφαλίζει καθαρή ατμόσφαιρα στους χώρους επίσκεψης των πελατών σας.
Το μέλλον εκτός από ψηφιακό είναι και…ηλεκτροκίνητο. Στο περίπτερο του Κ2Β – Business empowerment by Kotsovolos στη φετινή Xenia θα μπορείτε να ενημερωθείτε και για τη λύση “E-CHARGE2MOBILIZE”, ειδικά για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσφέρουν τη δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στους πελάτες τους. Πρόκειται για μια λύση ίδιαιτερα σημαντική για την ενδυνάμωση του σύγχρονου ξενοδοχείου καθώς μια ξενοδοχειακή μονάδα απομακρυσμένη ένα δίκτυο φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, θεωρείται αυτόματα «δυσπρόσιτη» για τους επισκέπτες που διαθέτουν ηλεκτροκίνητα οχήματα και αναζητούν προορισμούς που θα τους εξασφαλίσουν την ευκολία πρόσβασης σε κάποιο σταθμό, ώστε να μπορούν να φορτίσουν το όχημά τους ανά πάσα στιγμή.
Ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας για κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση
Εκτός από την «hands on» εμπειρία των τεχνολογικών εφαρμογών στο ειδικό Infopoint που θα λειτουργεί στον χώρο της Κωτσόβολος, θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε πλήρη ενημέρωση σχετικά με προγράμματα επιδότησης που αφορούν τον ξενοδοχειακό κλάδο, ενώ οι σύμβουλοι της εξειδικευμένης ομάδας του Κ2Β θα βρίσκονται εκεί όλες τις ώρες της έκθεσης για να συζητήσουν και να προτείνουν λύσεις για κάθε επαγγελματική ανάγκη.
Το K2B – Business empowerment by Kotsovolos
Με περισσότερους από 50.000 κωδικούς προϊόντων τεχνολογίας, το K2B μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και να τον ενδυναμώσει, ώστε να κάνει τη δουλειά του καλύτερα με τη τεχνολογία.
Διαθέτοντας περισσότερα από 18 Κ2Β Spots σε Ελλάδα και Κύπρο, το K2B – Business empowerment by Kotsovolos λειτουργεί ως ένα One Stop Shop για λύσεις τεχνολογίας και εξοπλισμού για κάθε επιχείρηση σε όποιο μέρος και αν βρίσκεται. Ακόμη, αξιοποιώντας τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων της, εξασφαλίζει αμεσότητα των παραδόσεων, ενώ πέρα από τα φυσικά καταστήματα οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν και από το ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για πελάτες Β2Β (b2b.kotsovolos.gr).
Εκτός όμως από την προμήθεια προϊόντων το K2B λειτουργεί και ως συνεργάτης για κάθε επιχείρηση, διαθέτοντας μια εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων Β2Β, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν στην επιλογή των κατάλληλων τεχνολογικών λύσεων, καθώς και ειδική τηλεφωνική γραμμή για πελάτες B2B, με περισσότερους από 100 Call Agents για άμεση εξυπηρέτηση (210 28 99 800).
Μπείτε εδώ και δείτε όλες τις ολοκληρωμένες λύσεις για την ενδυνάμωση του σύγχρονου ξενοδόχου – https://www.kotsovolos.gr/pages/k2b-launch

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News

Πηγή

About moneyreview