Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Κόμπι: «Δεν μπορώ να το πιστέψω…» (video)
Utah+Jazz+v+Los+Angeles+Lakers+LLZESE8t7T3lΣυγκινημένος, ώρες-ώρες βουρκωμένος αλλά χωρίς να κλάψει, ο Κόμπι Μπράιαντ απευθύνθηκε στο κοινό των Λέικερς μετά την τελευταία του παράσταση. Υπερπλήρης συναισθημάτων, αναμνήσεων και φυσικά επιτυχιών αποχαιρέτησε το κοινό που τον λάτρεψε ο Κόμπι Μπράιαντ. Λίγα λεπτά μετά την τελευταία του μεγάλη παράσταση, όπου είχε 60 πόντους στη νίκη επί των Λέικερς, ο 38χρονος άσος ...

Κόμπι: «Δεν μπορώ να το πιστέψω…» (video)

Utah+Jazz+v+Los+Angeles+Lakers+LLZESE8t7T3l

Συγκινημένος, ώρες-ώρες βουρκωμένος αλλά χωρίς να κλάψει, ο Κόμπι Μπράιαντ απευθύνθηκε στο κοινό των Λέικερς μετά την τελευταία του παράσταση.

Υπερπλήρης συναισθημάτων, αναμνήσεων και φυσικά επιτυχιών αποχαιρέτησε το κοινό που τον λάτρεψε ο Κόμπι Μπράιαντ. Λίγα λεπτά μετά την τελευταία του μεγάλη παράσταση, όπου είχε 60 πόντους στη νίκη επί των Λέικερς, ο 38χρονος άσος πήρε το μικρόφωνο και είπε όσα αισθάνθηκε. Ήταν φανερά συγκινημένος, αλλά δεν τον νίκησαν ούτε τα συναισθήματά του, καθώς δεν έκλαψε ούτε στιγμή.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πώς πέρασαν 20 χρόνια τόσο γρήγορα. Είναι τρελό! Εκτιμώ τη διαδρομή που κάναμε όλοι μαζί. Το πιο σημαντικό είναι ότι μεγαλώσαμε μαζί. Ήμουν Λέικερ μέχρι θανάτου από μικρός, ήξερα τα πάντα για κάθε παίκτη της ομάδας και δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω από τα 20 χρόνια μου στην ομάδα. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας, για το κίνητρο και την έμπνευση που μου δώσατε. Σε όλη μου την καριέρα όλοι μου φώναζαν να κάνω πάσα και σήμερα μου έλεγαν μην κάνεις πάσα (γέλια). Δεν υπάρχουν λέξεις για να σας πω πώς αισθάνομαι. Σας αγαπώ! Στη γυναίκα μου και τις κόρες μου, σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου. Βανέσα, δεν μπορώ να σου πω αρκετά ευχαριστώ που κράτησες ενωμένη αυτή την οικογένεια. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Mamba out!», τόνισε.

Δευτερόλεπτα μετά μιλώντας στην αμερικανική τηλεόραση είπε: «Έδωσα και την ψυχή μου γι’ αυτό το άθλημα, γι’ αυτό αποχωρώ γεμάτος. Όταν θα πάω για ύπνο θα ευχαριστήσω το Θεό για όσα μού χάρισε. Πλέον θα ηρεμήσω, θα ξεκουραστώ και θα αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου».

Πηγή:Sport-fm.gr


Πηγή: http://sportsite.gr/%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%88%CF%89-video/

About Vassilis Batzis