Home / Showbiz / Κωστής Καλλιβρετάκης: Σάκη είσαι ένα φερέφωνο σε εντεταλμένη υπηρεσία

Κωστής Καλλιβρετάκης: Σάκη είσαι ένα φερέφωνο σε εντεταλμένη υπηρεσία

Απίστευτη επίθεση στον Ρουβά: «Είσαι ένας μεγάλος καραγιόζης και ένας τεράστιος φελλός»!

Ο ηθοποιός Κωστής Καλλιβρετάκης και συμπρωταγωνιστής του Σάκη Ρουβά στην ταινία «Alter Ego» με αφορμή το σποτ που γύρισε ο τραγουδιστής υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα, τράβηξε ένα δικό του βίντεο με τη βοήθεια ενός φίλο του – το οποίο ανέβασε στα social media- και του επιτέθηκε φραστικά.

Όπως θα δείτε παρακάτω στο τριών λεπτών βίντεο, ο «Φίλιππος» από την ταινία, την ώρα που βρίσκεται σε μια συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ελλάδα, στη Ρώμη, κατηγορεί τον Σάκη Ρουβά ότι έφτιαξε το σποτ για τα κανάλια και τα αφεντικά τους για να τους «ξεπληρώσει μια ολόκληρη καριέρα».

«Δεν ξέρω, ποιους συγκίνησες και ποιους επηρέασες με το βίντεο σου αλλά μου άρεσε ιδιαιτέρως όταν χρησιμοποίησες το α’ πληθυντικό. “Εμείς τα περάσαμε μαζί αυτά», δηλαδή εγώ κι εσύ υποφέραμε το ίδιο”», λέει ειρωνικά ο ηθοποιός.

Στο τέλος του βίντεο ο Κωστής Καλλιβρετάκης εκτοξεύει σκληρούς προσωπικούς χαρακτηρισμους κατά του Σάκη Ρουβά: «Είσαι ένας τεράστιος φελλός και ένας μεγάλος καραγκιόζης. Ένα φερέφωνο σε εντεταλμένη υπηρεσία. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ».

Κάτω από την ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook έγραψε στη λεζάντα: «Για σένα Sakis. Σου ζητώ να κρίνεις με συναδελφική επιείκια τις τεχνικές ατέλειες και το αυτοσχέδιο κείμενο. Πόσο λυπάμαι που ήμουν ανάμεσα σ’αυτούς που σε “ξέπλυναν” για πρώτη φορά».

Δείτε εδώ το βίντεο στο οποίο αναφέρεται ο Φίλιππος:

About admin