Home / Πολιτική / Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι ήδη μια άλλη χώρα

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι ήδη μια άλλη χώρα

«Στο δρόμο για το αύριο της χώρας σταθμός μας σήμερα είναι η Πάτρα του 2022» είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην έναρξη της ομιλίας του στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
«Γιατί εδώ στην Αχαΐα συναντάμε σε μικρογραφία όλη τη διαδρομή της σύγχρονης Ελλάδος. Το παρελθόν δείχνει το δρόμο. Το παρόν μας επιτρέπει να διδαχθούμε από αυτό ώστε να ερμηνεύσουμε όλοι μαζί το μέλλον. Αποτέλεσε και αποτελεί πρωτεύουσα προόδου» πρόσθεσε.

«Αυτή η κυβέρνηση δεν βλέπει την Ελλάδα με κομματικά γυαλιά. Έχω την ελπίδα και θέτω ως στόχο ειδικά εδώ στην Αχαΐα η ΝΔ στις εκλογές του 2023 να είναι πρώτο κόμμα και η Αχαΐα γαλάζια. Με την ΟΝΝΕΔ και τη νεολαία μας να δίνει πάντα το δυναμικό της παρόν. Το κριτήριό μας είναι ο ρόλος που ο κάθε τόπος μπορεί να έχει για τη νέα Ελλάδα του 2030. Η Αχαΐα πρωταγωνιστεί σε αυτό το σχέδιο. Με αποτελέσματα που πείθουν και ενώνουν. Το διαπιστώνω παντού. Είναι αλήθεια ότι ποτέ άλλοτε δεν γνωρίσαμε τόσες πολλές κρίσεις σε τόσο λίγο χρόνο. Κι όμως σε ένα τέτοιο δυσμενές περιβάλλον η πατρίδα μας όχι μόνο στάθηκε όρθια αλλά ανέβηκε ψηλότερα, αυξάνοντας το δημόσιο πλούτο, μειώνοντας την ανεργία, στηρίζοντας το μέσο εισόδημα».
«Είμαι εδώ σήμερα για να σας πω ότι όλα αυτά ανήκουν στο χθες που δεν θα το ξαναζήσουμε» τόνισε. «Η χώρα είναι ήδη μια άλλη χώρα και η περιοχή εδώ μπαίνει σε μια τροχιά προόδου. Είμαι εδώ να θυμίσω τα πολλά που έγιναν και να παρουσιάσω τα πολλά περισσότερα που δρομολογούνται. Κυρίως είμαι εδώ γιατί θέλω να περιγράψω πως ο τόπος σας μπορεί να ξαναγίνει η δυτική πύλη της χώρας.»

 
Moneyreview.gr
 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News

Πηγή

About moneyreview