Home / Ειδήσεις / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην εθνική Θεσσαλονίκης-Αθήνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην εθνική Θεσσαλονίκης-Αθήνας

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο, Κυριακή, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθήνας, λόγω εργασιών που γίνονται στο ύψος του υπό κατασκευή κόμβου Αιγινίου στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ.

Στο ύψος του Κορινού Πιερίας από τις 9 το πρωί η κυκλοφορία διεξάγεται μετ΄εμποδίων, καθώς νταλίκα που μετέφερε αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά δίπλωσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και έκλεισε και τα τρία ρεύματα της οδού.

Ως αποτέλεσμα προκλήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα στην κατεύθυνση προς Αθήνα, αφού η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν επί ώρες μόνο μέσω της λωρίδας έκτακτης ανάγκης. Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι δόθηκε στην κυκλοφορία και η δεξιά λωρίδα τής οδού, οπότε η κίνηση των οχημάτων σταδιακά αποκαθίσταται, έστω με χαμηλές ταχύτητες. Από το ατύχημα προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Για αύριο, Κυριακή, από τις 6 μέχρι τις 8 το πρωί, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα πορείας του αυτοκινητοδρόμου, από τον κόμβο Μεθώνης– Αγαθούπολης μέχρι εκείνον του Κλειδίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, τα οχήματα θα εξέρχονται από τον αυτοκινητόδρομο Θεσσαλονίκης-Αθηνών προς Βέροια (μέσω του κόμβου Κλειδίου) και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό, από την οποία θα “βγαίνουν” μέσω του ανισόπεδου κόμβου (Α/Κ) Νησελίου.

Ακολούθως, θα μπαίνουν στην εθνική οδό Αλεξάνδρειας – Κατερίνης (ρεύμα πορείας προς Κατερίνη) έως τον Α/Κ Μεθώνης, από όπου θα εισέρχονται ξανά στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ προς Αθήνα.

Προς Θεσσαλονίκη, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται αντιστρόφως μέσω του προαναφερόμενου οδικού άξονα, όπως ανακοίνωσε η Τροχαία.

 

 

πηγή:http://news.in.gr/world/article/?aid=1500013420#ref=latestarticles

About basilis progressive