Home / Ειδήσεις / Κρούσματα κοροναϊού στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας

Κρούσματα κοροναϊού στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας

Κρούσματα κοροναϊού σε δύο τμήματα του Γυμνασίου, ανακοίνωσε η διοίκηση του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας, Pierce.

Συγκεκριμένα, με μήνυμα ενημερώθηκαν οι γονείς ότι το απόγευμα της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου ενημερώθηκαν ότι δύο μαθήτες/τριες του Γυμνασίου, βρέθηκαν θετικοί/ές στον ιό SARS-CoV-2.

Οι Διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου ενημέρωσαν άμεσα τον ΕΟΔΥ και τη ΔΔΕ Β΄ Αθήνας και απέστειλαν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για την ακριβή αποτύπωση του θέματος, παραμένοντας σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Κοινοποιήθηκε στο Σχολείο η απόφαση της ΔΔΕ Β΄ Αθήνας με Αρ. Πρωτ.: 17362/23-09-2020 με την οποία αναστέλλεται προσωρινά, από 24-09-2020 και για δεκατέσσερις  ημέρες, η λειτουργία δύο τμημάτων του Γυμνασίου.

Οπως λέει το σχολείο «με τηλεφωνική επικοινωνία πήραμε την οδηγία να συστήσουμε σε επιπλέον μαθητές/τριες άλλων τμημάτων να παραμείνουν για το ίδιο διάστημα στο σπίτι τους διότι, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, θεωρήθηκαν στενές επαφές των κρουσμάτων.

Από την Παρασκευή θα ξεκινήσει η παροχή εξ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης, σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα, για τους μαθητές που θα παραμείνουν στο σπίτι τους το διάστημα αυτό. Αναλυτικές οδηγίες θα σταλούν στους μαθητές που εμπλέκονται».

Θέλ

Πηγή

About ingr